13 september 2014

Helglängtan


Det är fredagkväll, sent. Lite för sent, borde gå och lägga mig. I morgon ska vi upp tidigt eftersom stora tjejen har fotbollsmatch. Men det är så otroligt skönt att bara sitta här i soffan med datorn i knät och någon dålig kriminalserie på tv. Som jag längtat efter denna stunden hela dagen. Jag har känt mig trött, haft mycket att göra på jobbet och längtade efter att bara få komma hem, byta om till mjuka, sköna kläder och bara vara.

Jag och lilltjejen har haft framme alla mina stämplar och mina allra finaste pennor. Vi har stämplat och färglagt, klippt och klistrat. Det var en lagom sysselsättning en fredagskväll. Lagom avancerat, men väldigt mysigt och kul. Det är kul med pyssel som passar både en 5-åring och en 43-åring!

Nu ligger de där båda underbara ungarna där uppe, i varsin säng och snusar. Snart dags för mig med. Härliga fredagkväll, nu har jag varvat ner och hela helgen ligger framför oss!


6 kommentarer:

Hannis sa...

Det är skönt med dom där kvällarna.
Få andas ut och bara vara.

Hoppas det går bra på matchen!
Kram Hannis

Hemma på Sjuan sa...

Samma problem med mig, jag kommer aldrig i säng ;) Så skönt att sitta i soffan med dator eller bok, kram Suss

Birgit sa...

Fredagskvällar ska va lugna och oplanerade, tycker jag. Det brukar behövas efter en arbetsvecka. Ha nu en skön lördag :-) kram

Villa Ell sa...

Jag gillar också sådana kvällar när man bara är och slår sig ner i soffan

Ha en fin lördag
Kram Sandra

Anonym sa...

Åhhh vad mysigt att pyssla, känner igen mig att det kan vara svårt att komma i säng!! kram på dig fina Jennica /Sofia

Flower of Fame sa...

Vilken mysig fredagskväll. Ha en fin kväll idag också. Kram Pernilla