05 augusti 2014

Njuter


Nu har jag gått in i sista veckan av denna sommarsemestern. På måndag är det dags att börja jobba igen. Johanna ska börja på dagis, medan Josefine kommer att vara ledig ytterligare en vecka innan skolan börjar.

Jag har en underbar semester och tänker njuta allt vad jag kan av min sista vecka. Det är lätt annars att man börjar stressa upp sig över att semestern snart är slut, och så har man slösat sin sista vecka på tråkiga tankar... "Man" kanske inte gör så, men jag har definitivt gjort det flera gånger! :)

Jag hoppas väldigt mycket på att vädret kommer att repa sig lite och bjuda på i alla fall ytterligare en stranddag, det hade jag verkligen velat. Jag älskar stranddagar! Idag är det visserligen 23 grader ute, men det är grått och ingen sol. Jossan är och myser hos sin pappa på en extra "tillsammansdag" och jag och Johanna förbereder inför hennes barnkalas. Jo....jag vet...hon fyllde år i mars, men av tusen och ett skäl så blev det inget kalas då, så nu ska hon ha ett fem och ett halvt års-kalas istället!

Om det inte börjar regna så tänkte jag pusta fönster senare i eftermiddag. Eller kanske inte. Njuta var det. Bara göra det jag känner för. Tids nog kommer alla de där "måstena" och alla vardagsrutiner att komma ikapp mig. Nej, det finns 6 dagar kvar att njuta av semestern....jag tror att vi cyklar och köper glass istället!


9 kommentarer:

Hannis sa...

Njut så mycket du kan!!
Gillar din inställning=))

Kramen Hannis

Erikas Taktila stunder sa...

Helt rätt! Passa på att göra det där lilla extra på semestern, tids nog kommer alla måsten. Så njut!
Kram Erika

Flower of Fame sa...

Glassen lät trevligare än fönsterputsen. Härligt med kalas. Jag njuter också min sista vecka. Den hoppas jag känns lång. Ha en fin kväll Kram Pernilla

Malin - stjärnflocka sa...

Ja, det är verkligen lätt att deppa lite när semestern snart är slut. Ett år tänkte jag fel på en dag och kom hem sent kvällen innan jag började jobba. Det var bästa semesteravslutet! Kom nästan till jobbet med sand mellan tårna :)

mina finaste. sa...

Bara njut!!! Jag har just börjat jobba och det är inte alls lika kul även om det är ok.

Stor kram!

Ekenäsliv sa...

Go morron=)
Har med sista veckan nu. Inte få ångest utan njuta in i det sista, det var bra det:) Ska jag tänka på de här sista självande dagarna ;-) Lätt hänt att man vill ha liiiite till bara, det är ju så skönt att vara ledig.

Ha nu en riktigt skön onsdag!
Kram Anna

Choices by Annie sa...

Låter härligt med glass. Själv längtar jag till vardagen. LÄngtar till rutinerna. Men snart så, på måndag börjar mannen jobba och sen är det bara en vecka kvar till skola och dagis kör igång. Vi har haft en fantastisk semester men nu får vardagen gärna komma;)
Kram
Annie

Stina I Söder sa...

Njut av ledigheten! Kram Stina

HönaPöna sa...

Jag försöker också tänka sådär... eller egentligen låtsas jag helt enektl inte om att jag ska börja jobba på tisdag. Lika bra!
Ha en underbar vecka!