03 juli 2014

Min SommarlistaJust nu cirkulerar denna Sommarlistan på flera bloggar. Jag tyckte det var lite kul och gjorde en jag också!

Hur ser mina planer ut för sommaren?
Just nu väntar jag på min semester, för en sån ska jag ha såklart! I fyra veckor ska jag vara ledig och tre av dem är jag tillsammans med min tjejer. Vi kommer att åka till Turkiet i en vecka och det ska bli alldeles underbart skönt! Skönt att veta helt bestämt att vi kommer att få en vecka då vi är garanterade sol och bad! Och spännande och mysigt att åka iväg bara vi tjejer!

Sen kommer vi att göra små utflykter, mysa hemma och förhoppningsvis kunna vara mycket nere på stranden.Vad gjorde jag på midsommar?
Midsommar spenderade jag tillsammans med en av mina allra bästa vänner och hennes familj. Vi åt sillalunch, jordgubbar och bubbel på Sofiero och sedan en mumsig grillmiddag på kvällen. Vi var tillsammans med deras vänner och det är alltid kul att träffa nya människor!

Min bästa sommarfrukost
Den bästa sommarfrukosten äter jag utomhus, i trädgården, med solen som skiner och känslan av att det kommer att bli en ljuvlig sommardag! Den får gärna innehålla jordgubbar och absolut kaffe.

Bästa sommarlåten
Hm...svårt. Pass på den!

Vad passar bäst på grillen?
Fisk och kyckling. Och grönsaker!

Vad dricker jag helst på sommaren?
Jag älskar flädersaft! Och rosévin. Och bubbel....

Vad ska jag läsa i sommar?
Jag tänkte läsa "Läsarna i Broken Wheel rekommenderar", den ligger redan på nattygsbordet och väntar. Där ligger också en Sherlock Holmes, för jag har faktiskt aldrig läst någon och är lite nyfiken!

Favoritplagget?
På sommaren älskar jag att gå i klänning och flipflops. Just flipflops är riktig sommar för mig! Man kan liksom inte gå så fort i dem, man lyfter knappt på fötterna ordentligt. Det vill säga, man får in sommarlunken ordentligt!

Bästa parken?
Just nu bor jag inte i närheten av någon park.....men när jag bodde i Malmö så älskade jag Kungsparken och Slottsparken! Då bodde jag i lägenhet och man utnyttjade parkerna som sin trädgård. Vi var där, en hel massa kompisar, och låg och solade på filtar, picknickade och hade det allmänt mysigt.

Bästa badstället?
Vi håller allt som oftast till på Barsebäcksstrand. Det är nära där vi bor, väldigt bra för mindre barn eftersom det är så långgrunt och för min stora tjej funkar det också bra eftersom hennes kompisar också håller till där.


Åhh, nu längtar jag verkligen efter semester! Ryktet säger att det vackra sommarvädret kommer på lördag, och i det här fallet så tänker jag både lyssna till och tro på ryktet!

11 kommentarer:

Anonym sa...

En alldeles perfekt sommarlista tycker jag!
Kram Sara

Choices by Annie sa...

Verkar som om du har en härlig sommar planerad. Semestern i turkiet verkar inte dumt det. Här öser regnet ner och har gjort i flera dagar nu, det är så att man blir lite trött;(

Fin dag till dig
Kram
Annie

LÁrt de Vivre sa...

Härlig sommarlista!

Ha en fin semster när den väl kommer, nu ska jag kika in på Boningshuset, för det lät intressant

Kram Kajsa

Björn sa...

Vilket bra fotå.

Helén i Vilrummet sa...

Vilken härlig sommar lista. Jag hoppas verkligen att sommaren kommer snart och att du och dina tjejer får en härlig semester tillsammans.
Kram Helén

Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar. sa...

Härlig "sommarläsning"! Jag håller också tummarna för lördag för så här kan det ju bara inte fortsätta även om det är skönt att bara vara ledig. Nu längtar vi efter riktig sommar!!

Kram Hanna

Flower of Fame sa...

Låter som en härlig sommar. Njut! Ha en fin kväll Kram Pernilla

Fru Martinsson sa...

Önskar att jag också hade en utlandssemester att se fram emot, får hålla tummarna för att vädret skärper till sig!

Roligt att läsa din lista!

Kram

Stina I Söder sa...

Vilken bra sommarlista! Skönt attha en resa inbokad. Kram Stina

dianasdrömmar sa...

Ser ut som om sommaren är på g :) kram Diana

Kim sa...

Hihi, mina boktips ju! Tycker både de böckerna är utmärkta sommarläsarböcker. Läsarna i Broken Wheel rekommenderar är superb feelgood och Sherlock Holmes är perfekt som sommardeckare!