16 juni 2014

Sommarsöndag


Igår hade vi kalas här hemma och firade Jossans 14-års dag lite i efterskott! Det var mina föräldrar, syrran och hennes sambo som var här........alltid lika mysigt! 14-åringen gillar inte att vara med på bild nu för tiden, ibland går det bra om hon själv har fått godkänna bilden, men oftast så vill hon inte. Lillisen däremot, hon är gärna med på bild! Här har hon fått span på en jättestor chokladmuffins! :)

Vädret var helt ljuvligt igår! En sån där riktigt härlig sommardag som gör att man aldrig vill gå in. Efter kalaset när allt var undanplockat så åkte vi ner till stranden och tog ett kvällsdopp. Eller.....Jossan och hennes kompis kvällsbadade. Jag, den stora badkrukan, och Johanna höll oss till att doppa benen. Jag gillar verkligen tanken med kvällsdopp, blir ofta sugen på det när jag är hemma i den varma trädgården. Men så fort jag kommer ner till stranden och går ut på bryggan och känner blåsten....då blir jag liksom nerkyld innan jag ens doppat en endaste tå! :)


Om fyra veckor är det dags för semester och idag har varit första dagen då jag verkligen har börjat känna att 'nu är det snart dags'. Det har varit - och är - fullt upp på jobbet och jag har inte riktigt hunnit tänka på det där med semester ännu, men nu när skolan är slut så blev det mer verkligt. Så....nu har längtan börjat.....och nedräkningen!


16 kommentarer:

Choices by Annie sa...

Härligt med kalas, men jag håller nog med dig när det kommer till det där med kvällsdopp. Det låter mycket härligare i den varma trädgården men väl på stranden lockar det inte lika mycket.

Fin kväll på dig och hoppas semestern kommer fort.
Kram
Annie

Hannis sa...

Jag är en sån där som hoppar i.
Älskar att bada=))

Mysigt med kalas!
Och att det börjar bli nertrappning inför semester.
Jag jobbar sista dagen på torsdag.
Känns så skönt att det är dags nu.
Kram Hannis

Flower of Fame sa...

Jag hade nog gjort som du. Suttit vid kanten. Badar gör jag mest utomlands när det är supervarmt. Härligt foto på dottern. Kul med kalas. Ha en fin dag Kram Pernilla

Helén i Vilrummet sa...

Härligt med kalas! Kvällsdopp är jag heller inte mycket för. Mannen hoppar gärna i, men jag vill gärna ha gassande sol och värme när jag kommer upp igen.
Jag har inte hunnit med någon nedräkning. Jag går på semester till midsommar och kan inte fatta att det är om ett par dagar bara, gah!!! Jag hoppas att min semester känns låååång, men att din kommer snart snart. Jag vet bara inte hur det ska gå ihop då det infaller samtidigt.
Kram Helén

Helén i Vilrummet sa...

Härligt med kalas! Kvällsdopp är jag heller inte mycket för. Mannen hoppar gärna i, men jag vill gärna ha gassande sol och värme när jag kommer upp igen.
Jag har inte hunnit med någon nedräkning. Jag går på semester till midsommar och kan inte fatta att det är om ett par dagar bara, gah!!! Jag hoppas att min semester känns låååång, men att din kommer snart snart. Jag vet bara inte hur det ska gå ihop då det infaller samtidigt.
Kram Helén

Sallys hus sa...

Hej hej1
Åå vad härligt det där ser ut!
Å vilken vardagslyx att ha nära till vatten..
Jag nöjer mig oftast också med att doppa tårna numera...det ska vara bra varmt för att jag ska hoppa i.
visst längtar man efter semester nu..det ska bli såååå skönt!
kram katarina

bara anna sa...

Så fin bild på jättesöta tjejen! Ja, jag passar på att ta många bilder på barnen nu när man får. Kul för de att kunna gå in på bloggen och kika sedan när de är större. Hoppas jag.
Kram

Birgit sa...

Kalas är kul och det blir lite extra kul en solig sommardag :-) Fin bild på lilltjejen! Här är det svinkallt och regn - brrrr... inte särskilt somrigt alls! Jag är också lite badkruka... mina barn är raka motsatsen! Ha en skön kväll :-) Kram

Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar. sa...

Mysigt med kalas och riktiga sommardagar. Vi har dessvärre haft en ganska så kall juni-dag idag så det där doppet känns ganska så avlägset, vilket det i och för sig oftast gör då jag är en riktig badkruka :).

Hoppas du får en fin midsommarvecka!

Anonym sa...

Sommarkalas är det bästa! Och alldeles snart kommer semestern :)
Kram Sara

Anonym sa...

Mysigt med kalas mums med muffins, sötnosen ser nöjd ut! Jag älskar att bada både hemma och utomlands : ) stor kram din bloggvän Sofia

ANNETTE sa...

Åh så härlig sommardag och visst längtar man till semestern!
Gärna lunch den 26:e.
Var? Pålsjö matbar kanske?
Kram

Le petit jardin sa...

badkruka här, vill gärna bada men så blir man kall som du innan man hoppat i och då går det väldigt trögt. helst ska det vara 26 grader i vattnet för jag ska börja trivas...men jag skulle så gärna vilja vara tuff och kunna hoppa i hur som helst

Ha en fin och sön midsommar

kram Kajsa

Villa Ell sa...

Härligt med sommarkalas att kunna sitta ute...
Jag har också blivit en badkruka! Än har barnen inte badat (fast vi har iofs inte varit på
Stranden än) havet är nog fortfarande kallt!!
Jag har tre veckor kvar t semestern och det känns som jag börjar varva ner redan nu!

Ha en bra dag
Kram Sandra

TITTILINA sa...

Gud så långt hår hon fått, lillan!
Ni ser verkligen ut att ha det supermysigt där i trädgården. Precis som det ska vara!

Kram

Prinsessorna på Bellevue sa...

Låter så mysigt med kvällsdopp, men är man en fryslort som mig så brukar jag hoppa det när det kommer till kritan… ;)

Mysigt med kalas och härligt med annalkande semester!

Kram
Petronella