24 juni 2014

Paus i sommaren


I helgen var det vackert väder och blommorna stod och solade sig. Idag kom sommaren av sig..... Jag satt ute en liten stund på lunchen och då var det jättevarmt och så himla skönt. Sådär skönt att man nästan ångrar att man gick ut en stund med kaffekoppen, eftersom man inte alls ville gå in igen.

Men, efter bara ett par timmar så skiftade himlen från ljusblå till mörkblå, med en massa mörka moln som tornade upp sig. Och när jag körde hem så vräkte regnet ner så jag knappt såg någonting och det stod massor av vatten på motorvägen. Trafiken körde framåt i snigelfart och av den där vackra sommardagen fanns inget kvar.

Nu har det lugnat ner sig och även om molnen fortfarande hopar sig på himlen är det alldeles vindstilla ute. Undrar om det är lugnet efter stormen eller om det är före stormen.....


11 kommentarer:

Anonym sa...

Fast det är ju lite det som är svensk sommar ;) Sol och regn om vart annat liksom. Lyckades till och med bränna axlarna idag...
Kram Sara

Flower of Fame sa...

Visst är det konstigt väder. Varje eftermiddag regnar det. Hoppas på sol idag. Ha det fint Kram Pernilla

Hemma på Sjuan sa...

Varierande väder helt enkelt! Själv hoppas jag att det finns sol kvar när semestern börjar om 1,5 vecka ;) kram Suss

Melody and M.E sa...

Vi har haft tur här nere på Sydkusten, mörka moln har dragit ihop sig efter lunch, men sedan har de dragit iväg igen. Inte många regnstänk i juni månad, på gott och ont! Det är väldigt torrt i trädgården och mycket vattnande!
Kram M.E

svart vitt och rött sa...

Svenska sommarvädret skiftar helt klart.... satt och fikade med en kamrat i strålande solsken på ett café och helt ifrån ingenstans kommer världens svartaste moln och ger oss en ordentlig skur :-) Håller tummarna för att vi får härligt väder framöver :-) Ha det gott!

Hannis sa...

Vädret ja...
Jag som inte brukar bry mig börjar bli fixerad vid att solen givit sig iväg=))
Men det kommer hoppas jag.

Hoppas att du har lugna dagar på jobbet/Kram Hannis

Choices by Annie sa...

Just idag skiner solen, dagens promenad var i sol och det känns som om det kan bli ganska varmt idag. Lite tråkigt att trädgården är fylld av maskiner och totalt oanvändbar;( kanske får det bli en tur till den nybyggda lekplatsen i staden istället. Barnen måste ju få leka av sig lite.
Kram
Annie

Therese sa...

Nydelig blomst. Vi har en slik sommer her også, den vil liksom ikke komme i gang igjen. Men snart skal vel du på ferie..? Det blir ekstra godt når vi ikke har ordentlig sommer i Norden.

Bara anna sa...

Här skiner solen denna morgon men det kan fort vända det har man ju lärt sig. Ser att bladen på träden börjar gulna så det behövs regn.

I dag blir det en vända in till stan. Mannen fyller år i morgon, en present är han ju värd....

Ha en bra dag!

baraetthem sa...

Typiskt svensk sommar, ostadigt som bara den:) Så det gäller att passa på när det vämer gott och vad är inte skönare än få ta kaffe i solen då:)

kram och ha en fin dag!!

Frida Svensson sa...

vi har också riktigt omväxlande väder. allt ifrån bikiniväder till fullkomligt ösregn! =) typisk svensk sommar va!?