12 juni 2014

På gång


Vet ni....jag har kommit igång med min träning igen! Och jag är så glad för det! Framför allt är jag glad för att det får mig att känna mig bättre, jag känner mig mer 'fit' och det gör att jag sträcker på mig mer. Jag känner mig mer nöjd med mig själv helt enkelt.

Jag har inte riktigt kommit igång med löpningen. Än. För min tanke är att jag ska göra det. Springa igen. Men nu tränar jag det som faller mig in, det jag känner för, det som passar för dagen...för att få tillbaka lusten att träna. För att få in det som en naturlig del av min vardag igen, och det är inte det lättaste kan jag säga.

Det blir en hel del powerwalks, både själv och tillsammans med kompisar. Och så har utegympan med Friskis & Svettis börjat. Det gillar jag! Det är så härligt att träna den typen av träning utomhus! Och dessutom så är vi på en så fin plats, nere vid stranden på en stor gräsmatta. Superfint är det!

Ikväll var det ganska blåsigt, men när man väl fått upp värmen så var det rätt skönt. Och solen glittrade vackert i havet.

13 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Träning är skoj.jag sprang en runda ikväll. Det var länge sedan sist. Fast det kändes så skönt att få börja igen. Ha en fin kväll Kram Pernilla

Anonym sa...

heja fina Jennica♡♥ kram Sofia

HönaPöna sa...

Härligt... det är skönt att få känna sej pigg och stark!

Hannis sa...

Härligt!!
Det är skönt att träna.

Och om ditt tidigare inlägg om operfektion.
Älskar operfekt, bara älskar=))

Kram Hannis

choicesbyannie sa...

Träning är så viktigt. Tyvärr har jag tappat lusten lite men har bestämt mig att på måndag så är det dags. Då ska de dagliga promenaderna in i rutin igen, banne mig;)

Önskar en fin dag
Kram
Annie

Le petit jardin sa...

Vad skönt att ha kommit igång, själv har jag lagt ner min yoga nu när terminen är över...men jag tänker, jätteofta att jag ska göra det....snart så

kram kajsa

millandante sa...

Härligt att du är på gång!!
Mer är på gång inne på min blogg... som kan intressera dig;)

Milla

Emma Carlsson sa...

Vilket härligt inlägg att läsa Jennica! Satsa på lyxträning utan krav på prestation - så kommer du helt säkert skapa plats för träning i vardagen - for life and for you! Kram!

Maria O sa...

Så härligt att du känner en sådan lust för träningen!
Jo det där med Beloved. Beloved är egentligen en teknik för mig som fotograf för att interagera med den eller de som ska fotograferas. Istället för att jag talar om för de som ska fotas att de ska posera si eller så så planerar jag lekar och invites så att bilderna jag vill ta sker helt naturligt. Det gör att bilderna blir just naturliga och att det blir äkta känslor och de som fotas glömmer nästan att de blir fotograferade. Ett härlig sätt att jobba med porträttfotograferingar helt enkelt.
Kram Maria

bara anna sa...

Friskis & Svettis gillar jag med men det var längesedan jag tränade i grupp nu. Här är det powerwalks med hunden som gäller och jag nöjer mig med det nu. Känner mig inte fit men helt ok ändå. Att vara på badstranden i bikini är jag väl inte helt bekväm i men när jag såg alla andra så insåg jag att jag borde verkligen vara det.
44 år snart, fött två barn på "gamledar", lite löst häng på magen men vad sjutton gör det. Min man sa; väger man 59 kg och v är 167 cm lång och inte känner sig bekväm på stranden då måste det vara något fel och ja, då tänkte jag det att jag måste programmera om mitt tänk helt enkelt, jobbar på det.
Oj, långt svar.
Önskar dig en härlig helg!

bara anna sa...

Förresten GRATTIS till vinsten, vad roligt!

Nellie - the Flying Hippo sa...

Vad härligt att du kommit igång! :)

Birgit sa...

Bra jobbat!! Heja heja :-) Jag blir lite avundsjuk på att du är "där" nu, "där" det liksom flyter på. Här går det lite segt, men jag ger mig inte, snart ska jag också vara "där" igen och sträcka lite på mig som du!
Sv: Friskis och svettis är säkert minst lika jobbigt som bootcamp - det låter bara inte så! All träning är bra!
Kram