21 juni 2014

Midsommarlunk


Dessa jordgubbar......som vi frossar! Det är ju så gott! Det blev jordgubbar till efterrätt även idag, här med kesella blandat med vaniljpulver....mmmmm!

Igår firade jag midsommar med vänner i Helsingborg. Vi hade ju vädret med oss och spenderade mer eller mindre hela dagen utomhus, precis som man ska! Sillunch hos mina vänner, jordgubbstårta med bubbel på Sofiero och sedan avslutades kvällen hos mina vänners grannar med en underbar grillmiddag. Det blev en riktigt lyckad midsommarafton!

Tjejerna firade midsommar med sin pappa i år och när jag hämtade dem idag så förstod jag att även de haft en härlig midsommarafton! De var på så galet gott humör båda två! De pratade i mun på varandra, skrattade och när vi handlade på vägen hem så kunde man höra deras skratt och stoj över hela Willys! :)

Väl hemma så gick båda två upp på sina rum och började rensa i sina garderober! Va...?! Vilken grej! Jag belönade detta med att göra pannkakor till lunch, och jag belönades med att lyssna till deras skratt och prat som hördes där uppe på ovanvåningen. Förutom att de nu har rensade garderober med bara kläder som passar och som de gillar. Fantastiska ungar!


Sedan gav sig Jossan ut och sprang, medan jag och Johanna tog en cykeltur. Idag var vädret inte alls lika skönt, blåsigt och lite kyligt faktiskt. Men skönt att komma ut en stund. Det har varit en lugn och skön dag, en skön midsommarlunk helt enkelt.

10 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Så härligt med rensade garderober. Duktiga tjejer du har. Ha en fin dag Kram Pernilla

Hemma på Ekbacken sa...

Vad mysigt det låter. Och det är så underbart att se sina barn när dom haft roligt. Det finns något extra i deras ögon.
Kram Linda

Birgit sa...

Jordgubbar är ju verkligen sommar! Låter som en trevlig midsommar. Vi var bara hemma och myste :-) Visst är det härligt när barnen får såna där ryck och bara fixar saker själva!
Sv: Jag vet inte om min pappa har så många regler om flaggning, men den fick inte nudda marken, för det har jag också lärt mig. Det var Alva som tyckte det var viktigt att flagga, eftersom morfar fortfarande ligger på lasarettet. (och blir sakta sakta bättre!)
Ha en skön söndag! Jag ska göra roliga saker som städa, tvätta och packa inför imorgon, då blir det golfskola för tjejerna!
KRAM

bara anna sa...

Midsommarlunk, så skönt.
Rensa garderoberna skulle vi behöva här med, en regnig dag ska vi ta tag i det...
Kram

Hannis sa...

Mysigt att ni haft det bra på varsitt håll och nu får njuta tillsammans igen.
Kan tänka mig att du blir varm i hjärtat när du hör deras stojande=))

Kramen Hannis

Ps. Jag har bytt blogg from nu så nu är jag här http://tidigamornar.blogspot.se/

HönaPöna sa...

låter som en härlig midsommar... och det där med att rensa garderober, det känns som ett aldrig sinande arbete. Eller så är det mina barn som växer hela tiden?!
Ha en härlig start på veckan!

Fröken Grön sa...

Låter onekligen som att du har haft en toppenmidsommar. Och det där med pannkakor till lunch tror jag minsann att jag ska ta efter någon dag. Så mumsigt nu när man kan äta dem med färska jordgubbar!
Kram till dig!
/Anna-Karin

Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar. sa...

Vad härligt att ni fick fint väder i helgen. Vi huttrade oss dessvärre genom midsommaraftonen.

Fortsatt trevlig söndagskväll!

Anonym sa...

Låter hur mysigt som helst : ) Gulliga de är som städat sina garderober. Det borde göras här med! Imorgon åker vi ner hela familjen till Helsingborg för att gå på P-A´s begravning på onsdag! <3 kram Sofia ha en bra start på nya veckan!

Bloggande 4barnsmamma sa...

Låter bra det där:)
Hoppas ni får en fin start på nya veckan!
Kram!