17 april 2014

Ledigheten närmar sig

Fotograf: min pappa

Sitter i köket och dricker mitt morgonkaffe. Laddar inför sista dagen innan det är dags för fyra dagars påskledighet. Det är fullt ös in i det sista, det blir en dag full med arbetsmöten och det är mycket som ska göras innan jag får köra hem. Men sen.....hem..... Jag hoppas på vackert väder. Planen är framför allt att ta det lugnt, ta hand om mig själv och ladda mina inre batterier efter några hektiska veckor.

Men, det hade inte varit dumt att hinna med att fixa lite i trädgården. Och städa. Jag behöver verkligen städa. Men, jag ska också gå promenader i det vackra vädret jag har beställt. Jag tänkte mig sovmorgnar, långa frukostar, kanske en och annan fika, lite hemmapyssel och jag tror även jag ska ha en spakväll med bad, ansiktsmask, hårinpackning och sånt.

Så tänkte jag mig min påsk!

12 kommentarer:

Helén i Vilrummet sa...

Lite "måsten" blir det nog här också, men också MYCKET promenader, bara vara och vända näsan mot solen (som jag har beställt hit också).
Önskar dig en härlig ledighet.
Kram Helén

Flower of Fame sa...

Så mysig din påsk verkar bli. Hemma spa låter mysigt. Ha en fin dag Kram Pernilla

Hannis sa...

Men herregud så söt Pepsi är!!
Alltså kaniner är så goa=))

Jag hoppas att du får en lugn och skön påsk.
Att du får sänka axlarna och andas ut lite. Sovmorgon och långfrukost brukar göra susen.

Och tack söta människa för din kommentar.Blev varm i hjärtat!
Jag har bestämt mig för att ta det här för vad det är. En chans att omvärdera det som är viktigt. Att njuta ännu mera av det lilla i livet.

Stor kram Hannis

Suz sa...

Kikar bara in för att önska Glad Påsk!
Kram
Suz

Therese sa...

Gratulerer med en skjønn kille :) Det er koselig med kaniner og husdyr generelt. Håper påsken blir slik du håper på. I Norge starter påskefeiringen i dag.

TITTILINA sa...

Det låter som många sköna härliga dagar!

Enjoy!

Kram

Emma sa...

Låter underbart - kravlöst och bra energipåfyllning! Glad påsk Jennica! Kram
(Kanske en lika kravlös och njutbar liten jogg på det? ...had to...;))

millandante sa...

Låter som en alldeles perfekt plan för påsken, önskar dig fina dagar!! Och tusen tack för dina fina ord, blev jätteglad!! Glad påsk!

Linda sa...

Ännu mer fix i trädgården stod på mitt schema men här vaknade vi upp till en regntung himmel. Hoppas på att solen kikar fram under dagen.

Kram Linda

Fru Sederblad sa...

Ledighet, det är det där ordet som jag bara älskar!

Anonym sa...

Härligt fina jennica, ja jag är hos mamma och P-A i Helsingborg. Jag och Matias får fira 13 år sedan vi träffades på söndag. Han och barnen är på Öland, hos hans föräldrar! Idag kommer mina två bröder ner hit från Stockholm och Mora. Det ska bli så kul att ses bara vi tre syskon : )) varm kram Sofia i sommar måste jag få träffa dig igen : ) ??!!

Melody and M.E sa...

Önskar dig en härlig och Glad Påsk!
Kram M.E