11 mars 2014

Vårens intåg


Tack snälla kompisar för att ni röstar på mig i mitt försök att bli Veckans blogg hos Besökstoppen. Röstningen började ju redan i torsdags och jag hade ingen aning om att jag kommit med, jag åkte ju till Barcelona.... Men jag är väldigt nöjd med min upphämtning såhär en tisdag! :)

Glöm inte bort att ni kan rösta igen i morgon! Det är så nära nu.....  :)

Förutom att tävlingsinstinkten satte fart hos mig idag så har väl övrigt fokus varit på att våren verkar ha kommit! Solen skiner och det har varit riktigt skönt om man hittat en plats i lä. När vi kom hem från dagis så ville Johanna gå ut i trädgården och leka istället för att kasta sig in som hon brukar. Det är också ett tydligt tecken på att vädret är fint! En filt på trädäcket och en hög med gosedjur tog hon med sig, underbart vårtecken! Jossan var minsann också utomhus, hon gav sig ut och sprang och sedan låg hon och tränade på en handduk i gräset! Heja våren! Vilken energi vi får!

Nu är det kväll och dags att krypa ner i sängen. I morgon väntar ytterligare en hektisk dag på jobbet, det är intensivt - men roligt - just nu. Och på kvällen blir det middag tillsammans med mina små och stora tjejfavoriter!

Sov sött!

8 kommentarer:

dianasdrömmar sa...

Så härligt med vår :) kram Diana

Kim sa...

Så Jossan kan springa igen! Så skönt! :)

Johanna Stålros sa...

Hejja hejja gumman, så klart vi röstar! Kram

Mikxki sa...

Vilken underbar bild :D

Fröken Grön sa...

Jag klickar jag med!

Kommer just ihåg att även jag har registrerat mig där för ett tag sedan, men att jag aldrig gick in och aktiverade mitt konto. Hmm, har redan glömt vad det egentligen gick ut på. Får nog läsa på en gång till och se om det är något för mig.

Må så gott!
/Anna-Karin

Home2tiny sa...

Jag röstade för någon dag sedan, ska kika om jag kan rösta igen, håller tummen....Kramisar Tina

Bara ana sa...

Jag röstar och röstar! Du tar nog hem det här tror jag, vad spännande...
Kram

Le petit jardin sa...

Håller tummarna och lägger min röst.

Ha en fin dag

kram Kajsa