14 februari 2014

Mina hjärtan


Idag är det Alla Hjärtans Dag - och jag gillar det! Jag vet att många tycker det är en dag skapad av handeln och att det är alldeles för kommersiellt. Och jo...så är det nog på ett sätt, men jag måste ändå säga att det blir vad man gör det till.

Givetvis älskar jag de människor jag älskar, varje dag. Och jag talar om det för dem ofta, ofta. Men jag tycker ändå om tanken med en dag då man gör det extra fint och mysigt för de man tycker om.

Så, i morse dukade jag fint vid frukostbordet med hjärtformade små smörgåsar, massor av tända ljus och så fick tjejerna vars ett paket. Det blev riktigt mysigt! Jag blev belönad med massor av pussar, kramar och tindrande ögon - det enda jag behöver!

Ikväll blir det tjejkväll hemma hos oss, Josefine ska ha två kompisar som ska sova över. De ska äta kebab, äta chokladhjärtan och se på film! Det låter himla mysigt tycker jag, men inte en chans att jag får vara med på det! :)

Så, jag och Johanna ska ha myskväll vi med och jag tror minsann att vi också ska äta chokladhjärtan. Och Johanna har redan sagt att hon vill sova över hos mig. Gullunge!

Hoppas ni får en fin dag och passa på att krama om de ni tycker om lite extra idag!11 kommentarer:

ThereseC sa...

Så fint du har gjort det for jentene. God valentin til dere alle! Jeg liker dagen godt og syns det er hyggelig å gi små oppmerksomheter til de jeg har kjære. Håper dere er bedre av sykdom og at dere får en friskere helg.

Choices by Annie sa...

Så mysisgt med hjärtformade smörgåsar, verkligen fint;)
Hoppas ni får en fin dag idag
Kram
Annie

Helén i Vilrummet sa...

Å vad mysigt! Jag fick inga hjärtformade smörgåsar till frukost :-(. Men har jag tur får jag lite kärlek snart när mannen kommer hem från jobbet.
Önskar dig en mysig helg.
Kram Helén

Sofia sa...

Åhhh vad fint du gjort till dina hjärtan! Jag gillar också den här dagen, lite kärlek är bra kommersiellt eller inte : ) kram Sofia Happy Valentines!

Hannis sa...

Så härligt!
Visst ska man göra lite extra av dagen som är idag.
Det betyder ju inte att man glömmer bort vardagskärleken=))

Kramen Hannis

bara anna sa...

Vad gulligt av dig att pyssla till det så! Och vad fina smörgåsarna blev. Önskar att jag vore lite mer sådär men nä, är inte mycket för firande överhuvudtaget.

Kram

Melody and M.E sa...

Jag skulle också velat haft en hjärtformad smörgås idag! Så gulligt!
Om dagen ska bli kommersiell eller ej det är ju upp till var och en! En del behöver nog en sådan här dag för att bli påmind om att kärleken uppskattar en blomma!
Och som sagt var, att visa varandra kärlek på Alla Hjärtans dag, utesluter ju inte att man är kärleksfull resten av året!
Kram M.E

Flower of Fame sa...

Så gulliga mackor du har gjort till dina tjejer. Mysigt med tjej kväll. Många hjärtekramar Pernilla

Jody & odjuren sa...

Gulligt tycker jag att du pysslat för dina tjejor :) Hoppas ni hade en bra tjejkväll allihopa!

Birgit sa...

Så mysigt! ! Och det är kul när man får fira öite extra, så här mitt i februari. :-) kram

Home2tiny sa...

Vilken mysig alla hjärtans ni haft, själv låg jag däckad i soffan o blev uppassad, trist men ok när man får blommor o pussar på kinden av sina killar. Ha en bra start på veckan. kramisar Tina