07 februari 2014

Sjukstuga igen


Jaha gott folk, här inne händer det ju inte så mycket kul nu för tiden.... Anledningen till detta är två, nämligen att jag blivit sjuk igen samt att jag tappat lusten lite. Jag var ju sjuk hela helgen och ett par dagar innan, var på jobbet tre dagar och nu är det dags att vara hemma igen. Gick troligen tillbaka för snabbt.....så jag och lilltjejen, som också fortfarande är sjuk, kamperar ihop och försöker kurera oss med kramar, mys och massor av film.

Tappat sugen då.....tja, egentligen älskar jag ju bloggen. Att skriva och att besöka er andra. Men på sista tiden så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, de bilder jag tar blir inget bra, jag jämför mig med andra och det är ju aaaldrig en bra idé och tja....jag har tappat sugen lite.

Nu kan det vara så enkelt att det har med att göra att jag inte känner mig frisk, att jag inte har någon energi och att ett par andra saker har gått emot mig på sistone. Och sedan är det ju februari, och det är inte min favoritmånad om man säger så. Kanske är det inte svårare än så.

Jag saknar solen. Ljuset. Och värmen. Jag skulle behöva en inspirationsinjektion! På ett sätt så vill jag ju en massa men vet samtidigt inte riktigt hur jag ska ta mig dit. Känner mig lite låg helt enkelt. Men....jag antar att man inte kan vara uppåt och superpepp varje dag. Nä, idag är ingen bra dag helt enkelt.6 kommentarer:

Hemma på Ekbacken sa...

Ååååå stackare, februari, sjukdommar och lust. Det är inte kul alls. Men allt har sin tid och snart är du fylld av enegi, solljus och glädje av att få sparka grus på nysopade gator. Snödroppar, krokus och tussilago kommer att ta upp all tid. Tror du inte?
Extra stor kram till dig idag,
/Linda

Flower of Fame sa...

Så trist med sjukdomar. Har själv åkt på en dunderförkylning. Är trött på sjukdomar och vill ha vår. Förstår ditt tänk. Men visst kan det bara bli bättre. Ha en fin dag Kram Pernilla

ThereseC sa...

Kjære deg, ikke tenk at du ikke er bra nok ifht andre blogger. Jeg liker bloggen din fordi den er din, og ikke er lik alle andre. Kvaliteten er mer enn bra nok!

Krya på deg!

TITTILINA sa...

Jo men det är ju därför jag inte gillar vinterhalvåret. Snö och dåligt väder kan jag ta, men bacillhärdar... Nä, låt det bli april eller maj.

Krya på dig! Hoppas att du får orken och inspirationen tillbaka snart igen!

Kram

Home2tiny sa...

Usch ja när den ena baskilusken efter den andra avlöser varandra är det inte konstigt att du tappar lusten. Du ska se att med vår, sol o värme får du säkert energin o inspirationen tillbaka. Hoppas du får en mysig helg. Kramisar Tina

Sofia sa...

♥fina jennica hoppas du mår bättre idag. Stor kram Sofia