14 januari 2014

Det här med att lägga sig i tid


Alltså det här med att gå och lägga sig i tid........hur svårt kan det vara? Väldigt svårt, visar det sig. Jag kommer inte i säng, helt enkelt! Och när jag väl bestämmer mig för att nu är det dags, då ska man förbereda för morgondagen, plocka undan, tvätta sig och borsta tänderna och vips så har det gått 45 minuter till, i bästa fall.....och var man då redan sen på det så blir det ju inte så bra 45 minuter senare heller...

I morse var jag halvdöd när klockan ringde och redan innan jag öppnat ögonen så sa jag till mig själv att ikväll, då ska jag minsann gå och lägga mig vid tio. Och visst, när klockan var tio så tänkte jag att nu så, nu ska jag i säng. Och 45 minuter senare så ligger jag här....bättre än flera kvällar  på senaste tiden visserligen, men ändå senare än jag tänkt... ville ju ha tid för att blogga, läsa bloggar och lite sånt.

Ja ja ja, det är bara att fortsätta kämpa för att få ihop tillvaron och de få timmar man har på ett dygn! :)

6 kommentarer:

Hannis sa...

Kom hem igår efter 13 timmar på jobbet. Och tänkte: Gå direkt i säng! Men icke...Började läsa, sen började jag fundera på annat.

Det är svårt det där med att sova i tid. Man vet att man behöver det men samtidigt finns det så mycket annat som lockar=))

Kram och en bra dag till dig//Hannis

Flower of Fame sa...

Känner igen mig så väl. Jag gör likadant och min man bara lägger sig så ska jag bara göra det och det också. Blir nog en halvtimme senare än honom oftast. Ha en fin dag kram Pernilla

TITTILINA sa...

Åh jag vet precis!
Jag är fullständigt hopplös! Jag är alltid uppe en timme längre än vad jag bestämt mig för. För då ska jag helt plötsligt hänga tvätt, ta fram kläder till barnen och bla bla bla...
Nu får vi ta oss i hampan och skärpa till oss, Jennica!

Kram

Therese sa...

Men du, husk å være snill mot deg selv. Du klarte det nesten, det er også bra! Kanskje du kan gjøre noe av de 45 minutter tingene tidligere på kvelden?

Så skjønt det er å få barna hjem igjen. Jenta di er vakker. Min eldste sønn (15 år) er hos faren sin fra onsdag til søndag 2.hver uke. Det blir lettere når de blir eldre.

God helg, i morgen :)

Birgit sa...

Jag är precis likadan. Har iaf lyckats somna före 23 en kväll denna vecka! Ska bara bli bättre på att komma upp på morgonen! (så man slipper stressa)
Sv: Jag vet inte om det är duktigt att fasta, eller bara knäppt. Men tro det eller ej, det är inte så jobbigt som det låter. NU är den iaf över för den här gången och jag njuter av mat i fulla drag :-) Kram och trevlig helg!

Nellie - the Flying Hippo sa...

Jag hållet helt med, att det ska vara så svårt...!? Nya tag får det bli. Kram