29 januari 2014

Bloggutmaning - Titta ner


Dagens bloggutmaning hos Tatjanis är Titta ner. Just nu är det vinter i Skåne, ja alltså "riktig" vinter med snö och så. Inte min favorit som bekant, men ikväll har det varit riktigt vackert, snön har nämligen fallit uppifrån och ner. Nu frågar sig säkert vän av ordning om inte detta är vanligast när det gäller snö och övrig nederbörd, men det kan jag säga er.....att varken snö, regn eller något annat faller uppifrån och ner i Skåne utan det kommer alltid från sidan. Alltid. Förutom när det kommer underifrån. Jo, jag lovar....underifrån!

I vilket fall....när det är snö ute så kan man ju hitta alla möjliga spännande spår när man tittar ner. Här ovan kan man se lite fågelspår och jag undrar om en av dem inte har fått på sig ett par skidor?!

Vi får besök av en katt ett par gånger om dagen som tar sin vanliga runda genom vår trädgård. Han/hon går samma väg varje dag, söt är den! Den går genom trädgården, upp på trädäcket och kikar in genom altandörren och sedan fortsätter den fram på framsidan och över gatan. Den ser så söt ut där den står och tjuvkikar på oss innan den går vidare!


Vill ni se fler fina bidrag, kika här!


13 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Så fina spår i snön. Fint bidrag. Ha en fin kväll Kram Pernilla

Sofia sa...

Fint bidrag fina Jennica. Jag är också trött på kyla och snö : ( urk! kram Sofia

Karin sa...

Vilka mysiga vinterbilder, Karin

Hannis sa...

Så fint med spår av tassar!

Kul att katten tar en runda genom er trädgård. Den ser den alltså som sin mark=))
Kram Hannis

Choices by Annie sa...

Vilket fint bidrag och så glad för din skull att du får känna på hur det är när snön faller ner, för det är få saker som är vackrare än fallande snö. Som då faller ner och inte från sidan;)

Önskar dig en fin dag
Kram
Annie

franmyllan sa...

Finfina spår! Och ja, man är lite trött på vinter nu...
Ha en fin dag!
Kramis!

Kim sa...

Hihi, kul! Vi har också en katt som alltid går exakt samma väg genom vår trädgård. Igår såg det dock ut som den hade fått kämpa riktigt rejält genom den halvmeter snö som vi har på baksidan! :)

Le petit jardin sa...

Ja, nu har vi verkligen fått vinter i Skåne och just nu snöar det rejält utanför fönstet. jag är inte heller något fan av kall vinter, även om det är fint och vackert med djurspåren isnön

Kram kajsa

dianasdrömmar sa...

Kan vara spännande att titta ner ibland :) kram Diana

Helén i Vilrummet sa...

Söta små kattspår. Jag hoppas att det inte kommer mer snö nu, det räcker liksom. Nu vill jag ha sol och tö :-)
Kram Helén

Bloggande 4barnsmamma sa...

Fint:)

Home2tiny sa...

Här regnar all snö bort just nu....Mysiga vinterbilder. Kramisar Tina

Sofia sa...

lördagskram från din vän i Hjo kram Sofia