14 november 2013

Grattis till mig!

 

Ja minsann, idag är det min födelsedag! 

Mobilen, sms'en, mailen och Facebook har gått varma hela dagen! Säga vad man vill om sociala medier, men det är himla trevligt när man fyller år! Så många fina hälsningar jag har fått! Fast å andra sidan så gillar jag ju sociala medier alltid! :)

Jag och tjejerna var ute och åt, det var faktiskt Jossans förslag och ett riktigt bra sådant. Det finns en restaurang i det lilla samhället som ligger nära oss, en riktig amerikansk diner som heter Lucy´s. Rätt kul ställe och maten var riktigt god! Givetvis blev det milkshakes till efterrätt, var vi nu på amerikansk diner så var vi!


Här satt vi och åt - under en 'amerikanare' och coola retroskyltar i plåt.


Elvis hälsade oss välkomna!
 
 

Cool inredning! Såg precis ut som en amerikansk diner, så som man ser dem på film!


Roliga detaljer fanns det lite överallt! God meny med mycket burgare och pommes, men även andra rätter som kycklingfajitas, drumsticks, ceasar sallad, biff och sedan så fanns det cookies, muffins, donuts, milkshakes och lite annat till efterrätt.
 

Jag fick en jättefin present av mina goa tjejer! En härligt rosaröd duschtvål som doftade gott av hallon och ett nagellack i en orange-rosa nyans som jag funderat på att köpa själv, men det tror jag inte de visste. Det blev ett lyckokast! Superfint och jag blev jätteglad!


Sedan så låg det ett litet paket i brevlådan, från min fina, fina bloggvän Sofia! Hur guligt är inte det?! Att skicka en födelsedagspresent till mig! Fint kort, goda praliner och fina och roliga rosetter som man märker vinglasen med för att hålla reda på vilket som är 'mitt'.

Jag har haft en mysig födelsdag, känner mig firad och väldigt nöjd!
Kram på er!

4 kommentarer:

Hannis sa...

Stort grattis i efterskott på din dag!
Vilket ställe att käka på!
Såg coolt ut=))
Kram Hannis

Helén i Vilrummet sa...

Hipp hipp hurra!!! Lite i efterskott, men ändå!
Vilket underbart ställe. Det skulle jag gärna besöka.
Kram Helén

Johanna Stålros sa...

Kan tänka mig att det var mysigt att fira där med tjejerna;) Grattis igen min fina vän ♥

Birgit sa...

"Ja må hon leva, ja må hon levaaaaa..." Stort grattis i efterskott! Vilket härligt ställe att fira på! Läckert, säger jag bara!
Grattiskram