22 september 2013

Soffhäng
Halvligger i soffan med datorn i knät. Jag har tända ljus överallt och jag känner mig sådär skönt trött och sömnig, skulle nog kunna somna när som helst tror jag. Lyssnar till Josefine och hennes bästa kompis som skrattar och pratar på ovanvåningen. De lånar mitt smink och sminkar varandra och av skrattanfallen att döma så har de superkul! Det är härligt att lyssna till dem, goa tjejer. De börjar bli stora men är fortfarande lika goa och mysiga som de alltid varit. I rummet intill ligger lillisen och snusar i en säng full av gosedjur.

Tänker tillbaka på gårdagskvällen som jag spenderade tillsammans med Nellie. Jag åt middag hemma hos henne med hela hennes familj, det blev en härlig kväll och supergod mat! Efter en massa härligt snack, gott vin, sminka sig tillsammans på badrummet och välja kläder så tog vi bussen in till stan. Det blev drinkar och ännu mer prat och natten avslutades med ett par timmars dans på ett ställe som egentligen inte var någon höjdare men det spelade mindre roll, vi ville bara dansa en stund. En kul kväll som var sådär härligt okomplicerad och rolig som den bara kan bli när man spenderar den med en riktigt god vän.

Ligger här i soffan och känner mig lyckligt lottad. Jag trivs så himla bra i mitt lilla hus, har så fina människor runt omkring mig och livet känns riktigt bra just nu. I morgon är vi lediga allihop och ska spendera dagen på ett äventyrsbad. Blundar och sparar detta ögonblicket för att kunna plocka fram det en dag som känns mindre bra.

Sov gott alla fina!

6 kommentarer:

Nellie - the Flying Hippo sa...

Ja, det gör vi definitivt om, och då med mer fokus på just dans! Ha så kul på badet i morgon och lycka till med de nya tagen! Du vet och du kan, jag vet det! KRAM!

dianasdrömmar sa...

Mysigt, hösten när den är som bäst kram Diana

Kim sa...

Låter väldigt mysigt och kul! Jag och Lina ville också vara lediga idag. Vi blev nääästan klara där nere i helgen, så med en dag till så hade vi fått undan allting så att det kanske nästan sett schysst ut!

Hanna sa...

Vad härligt!

TIDSOPTIMISTEN sa...

Vad roligt att komma ut och röra på de lurviga benen - det händer ju inte alltför ofta nu för tiden. Hoppas det blev en mysig dag på badet också ;)

Kram ullis

Birgit sa...

Vilken härlig känsla! Något att verkligen hålla kvar inom sig :-)