16 september 2013

Biolördag

 
 
I lördags kväll var vi på bio! Jag trodde först att det var hennes första gång, men hon var ju faktiskt på 4D-bio på Legoland med sin pappa i somras, men det var första gången med mig. Det är så spännande att vara med henne när hon upplever saker för första, eller bland de första gångerna. Hon var väldigt fascinerad över att så många skulle se film samtidigt! Vi såg "Smurfarna 2" och hon satt stilla och tittade hela tiden, duktigt tycker jag. Hon är ju trots allt bara fyra år och filmen var ju ganska lång. Josefine var också på bio, hon och hennes kompis såg "One Direction" i salongen bredvid.
 
Det är så kul att se på bio med barn! De lever sig så in i handlingen, skrattar högt, pekar och pratar. Blir upprörda när det händer nåt. Johanna skrattade högt också, fast mest under reklamfilmen i början! :)
 
Vi var fyra trötta och nöjda tjejer i bilen på vägen hem som tog en runda inom Subway och köpte kvällsmat. En riktigt mysig lördagskväll!
 


6 kommentarer:

Kim sa...

Så spännande! Det sägs att min första film var Djungelboken. Men det första jag kommer ihåg är när du och jag var på Oliver och gänget!

Sofia sa...

Åhhh vad kul så söt hon är och vilken duktig biotjej : ) kram Sofia

Hannis sa...

Så söt!
Visst är det kul med barn och bio.
Tog med min brorsdotter på Alfons när hon var tre-fyra år och alla barnen skrek i kör: Spring Alfons, spring när han blev jagad.
Så gulligt att jag fick ont i hjärtat=))

Har lagt till dig på bloglovin så jag ser när du uppdaterar.

Kram Hannis

TIDSOPTIMISTEN sa...

Gud så söt hon är och vilken fin drickaburk det blev ;) Ja det är lite speciellt att se barnbio - inte alltid lika tyst iaf. Själv har jag sovit mig igenom många barnfilmer genom åren - tecknat är inte min melodi ;)

Kram Ullis

Home2tiny sa...

Tyckte det var så mysigt att gå på bio med killarna när de var små. Nu går vi aldrig på bio tyvärr, utan det blir mest film hemma. Kramisar Tina

dianasdrömmar sa...

Mysigt :) kram Diana