10 juni 2013

Vilken vecka


Vilken otrolig massa saker vi hann med förra veckan, helt sanslöst! Och utan att känna stress faktiskt. Vissa saker krävde inte så mycket av mig, men det var fullt upp om man säger så. Men samtidigt som det hände så mycket, så var det också en fantastiskt mysig vecka som toppades av en härlig långhelg! Ibland är livet bara sådär extra härligt!

Vad har vi hittat på då? Jo, det här är vad jag och tjejerna pysslade med förra veckan:
Jossan var på Liseberg med skolan, Johanna var i Malmö på utflykt med dagis, Jossan spelade match, utvecklingssamtal med Johanna, avslutningsaktivitet med övernattning med Jossans klass, Johanna på Österlen med sin pappa, strandhäng, Johannas 4-års kalas (försenat barnkalas), Johanna var bjuden på 4-års kalas, övernattning och kompismys för Jossan, planterat i trädgården och så toppade vi veckan med besök av Nellie igår som hjälpte mig här hemma!

Denna veckan är betydligt lugnare, även om helgen ska bli mysig med fest på lördag och firande av Jossans födelsedag på söndag! Det är synd att säga att jag har långtråkigt!

2 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Vad glad jag blir av att läsa ditt inlägg Jennica. genom varenda rad lyser det genom hur glad och tacksam du är över veckan som gick. Hur mysigt ni hade. Och så mycket roligt ni hittade på. :)

Tack snälla du för dina alltid lika varma ord hos mig. Ord som lägger sig som bomull kring hjärtat på mig. Jag är så glad att vi fann varandra där ute i bloggrymden den där gången. En bloggsyster med ett stort, stort hjärta som jag uppskattar så mycket. Och du anar inte hur mycket du inspirerar med din styrka, ditt mod och jävlaranamma. Heja dig Jennica!♥

Ha nu en lika härlig vecka som den som gick och njut av sommaren.♥

Kram Lotta

ANNETTE sa...

Så härligt det låter och så mysigt ni har haft.
Kram
Annette