08 juni 2013

Vilken kalasdag


Världens sötaste, finaste 4-åring hade ett försenat kalas idag! Hon fyllde ju år i mars, men först nu så kände vi oss redo för kalas i nya huset. Och vilket kul kalas det blev! Hon var så himla glad och nöjd, och jag känner en sån där bubblig lycka över att jag kunde ge henne det!

8 små kompisar från dagis hade hon bjudit och alla kunde komma! Det blev superfina presenter, en himla massa lek och skratt, mat ute i trädgården och fiskedamm med godispåsar. Och till min hjälp hade jag finaste, bästa storasyrran och hennes kompis.

Lördagen fortsatte sådär himla bra som vissa dagar kan göra ibland. Jossan mös i solstol i trädgården och jag och Johanna tog en tur till lekplatsen och lekte i det underbara sommarvädret. Detta vädret gör mig så himla lycklig, att kunna gå barbent och bara njuta är det bästa som finns!


Till middag åt vi rester från kalaset och senare så hjälptes vi alla tre tjejer åt att plantera lite fröer i våra odlingslådor. Tjejerna hjälpte till att vattna alla krukor och växter i trädgården. Vi mös alla tre och tycker att det här med att fixa i trädgården är riktigt kul och mysigt!

Nu har Jossan cyklat iväg till kompis för övernattning och Johanna sover här bredvid mig i soffan. Det är dags att bära upp henne till sängen och jag ska ta in dynorna från utemöblerna och plocka undan lite glömda leksaker på gräsmattan. Fixa lite och hålla kväll.

En underbar dag går mot sitt slut.....

1 kommentar:

Sofia sa...

Åhhh fina Jennica och tjejer låter som en helt magisk dag! Ja solen är skön, min sambo är lite väl röd idag : / Alla smörjer inte in sig härhemma tyvärr : ( kram Sofia