20 juni 2013

Semester


Vilken vecka! Stressigt in i det sista på jobbet, men nu - nu är det äntligen semester! 

Jag har inte hunnit tänka på att jag ska ha semester och det känns som om den kom väldigt snabbt. Men nu när jag sitter här i trädgården, klockan elva på kvällen, och myser med ett glas rosé då känns det väldigt, väldigt bra måste jag säga!

Jag har haft en kompis på middag ikväll. En kompis som jag inte träffat på ungefär 9-10 år. Vi har sprungit på varandra och sagt hej ett par gånger under dessa år, men aldrig haft tid att prata. Det har vi gjort i kväll! Så supertrevligt! En himla massa att prata om hade vi och jag hoppas verkligen att det inte dröjer 9-10 år igen innan vi ses! En riktigt bra inledning på min semester! En "ny" vän!

I morgon är det midsommarafton och det känns ungefär som med semestern.....vart kom den i från? Är det redan dags? Tänk om vi kunde få lite fint väder, det hade ju inte varit dumt alls. Jag och tjejerna ska fira med en kompis till mig som bor i vårt gamla område. Vi blir 15 vuxna och 11 barn, ska bli riktigt trevligt! Kul också eftersom det kommer barn i både Johannas och Josefines ålder.

Får man lov att sitta rätt upp och ner och bara känna sig sådär oförskämt nöjd? Och glad! Över att det känns som om livet börjar ordna upp sig. Över att jag har bästa huset och mysigaste trädgården. Över att jag har de underbaraste tjejerna som finns. Över att jag har semester!

Och över att jag har de goaste föräldrarna som lämnat en midsommarbukett med gulligt meddelande och ett sött litet vitt bord utanför min dörr, som gjorde mig så himla glad när jag kom hem!

Tänk så bra livet kan vara!

1 kommentar:

Maria sa...

KLART man får känna sig nöjd, det är du väl verkligen värd efter alla dessa månader :-).

TACK igen för idag, det var såååå mysigt och kändes bara som vi tog vid där vi slutade för så många år sedan :-). Och nej, det ska absolut inte ta så lång tid till nästa gång.

KRAM på dig och njut nu av ledighet och lugnet och ditt nya liv!