27 maj 2013

Oj - vad hände?!

 


Ja, det kan man ju verkligen fråga sig! Så här lång frånvaro från bloggen har jag inte haft sedan jag började blogga för ungefär sex år sedan!
 
Tiden går fort! Dagarna rusar på och kvällarna bara försvinner. Framför allt är jag så himla trött! Trött, trött, trött..... Jag som brukar vara en nattuggla som är uppe alldeles för sent, har somnat samtidigt som barnen på kvällarna. I lördags somnade jag till och med innan stora tjejen, redan klockan halv nio slocknade jag i soffan.

Så, inget planerat avbrott från bloggen. Jag har inga planer på att sluta blogga, jag har inte tröttnat eller så. Jag har bara inte haft energi nog att hålla ögonen öppna tillräckligt länge på kvällarna för att få iväg något inlägg helt enkelt!

På inrådan av mina föräldrar ska jag försöka ta det lite lugnt några dagar. Inte ställa så höga krav på mig själv som min kloka mamma sa till mig. Har dock en fullspäckad vecka framför mig, visserligen bara med trevliga saker men ändå. Ska ändå försöka vara snäll mot mig själv. Äta bra och gå och lägga mig i tid.

Kram på er!

 

3 kommentarer:

Kim sa...

Välkommen tillbaka! På tiden! :)

Jejje sa...

Hej
bra att få varva ner:) Jag har varit borta från bloggandet i tre hela månader,fick en chock när jag kom på att jag har faktiskt glömt bort:)Varit så mycket annat.Men nu är jag tillbaka.
Välkommen tillbaka du med:))/Jennica

Birgit sa...

Kul att du är tillbaka :-) Men först och främst ska du ta hand om dig, låter som du har fått kloka råd! Vila, dricka te, och inte ställa för höga krav- jag tror det blir bra snart!
Sköt om dig! KRAM