22 mars 2013

Äntligen på plats

Förkyld som attans. 
Trött så in i bomben. 
Men vad spelar det för roll....jag är här nu, i mitt hus!


Det känns fortfarande lite overkligt. Att jag nu är här, i mitt alldeles egna hus! Mitt hus....det går knappt att ta in!

Ikväll var det första gången som jag faktiskt kunde fixa lite här hemma. Själva flytten med allt vad det innebar av bärande och städande i gamla huset blev avklarat i söndags kväll. Känslan när jag för sista gången körde från gamla huset och åkte hit, hem till mig.....underbart! I måndags åkte jag med jobbet till Prag och kom hem igår kväll, därav att denna kvällen blev den första då jag verkligen kunde sätta lite fart här hemma.

Jag har börjat med köket och jag har ikväll hunnit städa ungefär hälften. Ja....jag städar och skrubbar. De som bodde här och jag har inte riktigt samma nivå på vår städning....och för den delen känns det bra att ha städat själv tycker jag. Och så lär man ju känna alla skrymslen och vrår i huset samtidigt! I morgon kväll blir det till att städa färdigt köket och förhoppningsvis börja packa in lite!

Tack för alla gulliga kommentarer om min flytt! Ni är flera som vill se bilder och jag lovar att ni ska få följa med på min "resa" här hemma. Just nu är det dock bara en massa kartonger överallt och inte så mycket att visa precis, men så fort det börjar bli lite ordning så ska jag ta lite foton!7 kommentarer:

smile sa...

Härligt! Grattis!

Kim sa...

Spännande! Jag är så nyfiken! :)

Home2tiny sa...

Kikar in för att önska dig en härlig helg i ditt nya hem. Kramisar Tina

Anonym sa...

Jennica -jennica-jennica-GRATTIS än en gång! OMG så härligt. Jag tänker på dig, nu är du i ditt alldeles egna palats, njuuuuut och njuuuuuuut så hörs vi snart. Fy fasicken vad bra jobbat. Sitt i DIN soffa, i DITT hus o ta ett gott slags vitt o tänk, att : det är NU det börjar. Kram! Stin❤❤❤

Anonym sa...

Jennica -jennica-jennica-GRATTIS än en gång! OMG så härligt. Jag tänker på dig, nu är du i ditt alldeles egna palats, njuuuuut och njuuuuuuut så hörs vi snart. Fy fasicken vad bra jobbat. Sitt i DIN soffa, i DITT hus o ta ett gott glas vitt o tänk, att : det är NU det börjar. Kram! Stin❤❤❤

TITTILINA sa...

Grattis till nya huset! Gud så härligt!
Njut i massor nu
Kram

Sofia sa...

Åhhh Jennica så glad för din skull. Kommer gärna förbi och säger hej i sommar?? : )) kram Sofia