14 februari 2013

Kärleksdagen

Idag firar vi 
Alla Dag!

När jag skulle förklara för Johanna vad Alla hjärtans dag är för något, så sa jag att det är en dag då man firar kärleken. En dag då man gör något lite extra för de man tycker speciellt mycket om. En dag då man kan passa på att berätta för de man tycker om, att man faktiskt gör det. Klok som hon är så döpte hon snabbt om dagen till Kärleksdagen, och det tyckte jag var fint!

Hur har vi då firat denna Kärleksdagen...? Jo, i morse så blev det smörgåsar formade som hjärtan till frukost. Det uppskattades och jag fick massor av pussar och kramar, och då känns det ju lite extra roligt!

Nu ikväll är Josefine på bio med sin pappa, medan jag och Johanna myser hemma. Hon fick själv välja middag, och dagen till ära valde hon makaroner och köttbullar! Så, denna delikata måltid har vi nu avnjutit tillsammans. Till efterrätt överraskade jag henne med jordgubbar, vilket är det bästa hon vet. Vilken lycka!


Presenter ska man ju såklart också ha, och Johanna sitter nu och pysslar för fullt i sin nya pysselbok. En riktigt fin pysselbok med massor av klistermärken. Josefine får sin present när hon kommer hem, men den tänker jag inte avslöja här ifall hon får för sig att kika på min blogg på mobilen!Senare ikväll så kommer en av mina bästa vänner hit. Det är min granne, som snart är min före detta granne.... Just nu står det en stor flyttbil utanför hennes hus och det springer folk fram och tillbaka och bär möbler och kartonger. Natten spenderar hon hos oss, så att hon slipper sova i ett alldeles tomt hus och i morgon så flyttar hon ända till Mora, där hennes familj redan väntar. De har väntat länge på att deras hus ska säljas och nu har det alltså äntligen hänt. De har en spännande tid framför sig, eftersom de gör en nystart och satsar på sin verksamhet de har däruppe. Behöver ni ett personligt boende i underbar miljö i Dalarna, så tycker jag att ni ska kolla in Åmåsängsgården.

Hoppas att ni också har haft en fin Kärleksdag i dag!

6 kommentarer:

Nellie - the Flying Hippo sa...

Stor kram på alla hjärtans dag min fina vän! Hälsa Kristin så mycket. Stor kram!

Anna Svensson sa...

Vad mysigt du har gjort för dina barn i dag! Jag får nästan lite dåligt samvete för jag uppmärksammar inte denna dag överhuvudtaget. Men jag tycker jag är ganska duktig på att visa kärlek alla dagar så det får banne mig räcka...

Birgit sa...

Kärleksdagen - helt rätt, tycker jag. Precis vad man ska göra idag. Man behöver inte köpa en massa utan ge varann lite extra uppmärksamhet. Och makaroner och köttbullar är ju ofta barns favorit!! Mysigt med hjärtformade smörgåsar!!
Ha nu en fortsatt skön kväll!
Kram

Anonym sa...

Söta lilltjejen mums med jordgubbar. Min pappa bor i Mora det är där vi är nu : ) kram Sofia

TITTILINA sa...

Hon är för söt hon, din lilla snäcka! Och jordgubbar, det är aldrig fel.

Kram

Caroline sa...

Lät som en mysig kväll med minstingen.
Och vad spännande att börja om så som du beskriver om din granne, synd att de flyttar. Men det finns ju nya vänner! :) Kram