10 februari 2013

Kalas- och fikadag

Idag har glitter och glamour 
blandats med träning och kompismys
 - en bra söndag med andra ord!


Idag har jag och denna godingen varit på prinsesskalas hos en liten tjej som fyller 3 år! Johanna var uppklädd till tänderna i Törnrosaklänning, glittriga rosa strumpbyxor, tiara och clips i öronen. Så fin så fin!

Det blev ett mysigt kalas där barnen fick pyssla och göra sin egen krona, armband och trollspö. De fick dekorera med glittriga klistermärken som var formade som hjärtan, kronor, fjärilar, blommor och annat fint. Det blir inte mycket bättre än så för en liten tjej!

Jag har också träffat fyra härliga tjejer för en fika i stan - Nellie, Caroline, Therese och Åse. Nellie har jag ju känt sedan länge men de andra tjejerna är nya bekantskaper som jag gjort genom bloggen, och visst är det väl fantastiskt. Där sitter vi och fikar och pratar om barn, skolan, jobb, framtidsdrömmar och önskningar som om vi känt varandra hur länge som helst. Härligt! Och jag såg att Therese skrivit på sin blogg, det som jag tänkte när jag körde hem - man fikar alldeles för sällan nu för tiden! Förr satt man med en kompis på ett fik och hivade i sig galna mängder te och avhandlade allt som kändes viktigt just då. Himla mysigt! Får ta och fika mer helt enkelt!

Bild: min pappa

Nu har jag varit duktig och varit ute och sprungit. Phu....det kräver stora mängder disciplin för att ta sig ut nu. Motivationen är inte på topp när det är snö och kallt ute. Längtar verkligen efter våren nu, vintern har gjort sitt. Tycker ni inte?

Kram!

5 kommentarer:

Birgit sa...

Så fin hon är :)
Ännu ett joggingpass - bra gjort!
Men nej, här börjar jag inte längta efter våren riktigt än. Det finns fortfarande risk för riktigt kalla dagar och mer snö... :)
Sv: Nä, jag har heller ingen favorit i melodifestivalen, ingen låt har varit jättebra. Men tjejerna är helt begeistrade :) Det är så kul att de med dom!
Hoppas du får en bra start på veckan.
kram

Anna Margareta sa...

Så mysigt. Det här bloggandet alltså. Så mycket fina människor man träffar. Kram!

Caroline sa...

Ja så mycket vi hade att prata om. En skön söndag. :)
Kram

Anonym sa...

SÅ FIIIIIN hon är : ) söt och så glad! Härligt med löpning det blev det för mig med idag! kramar i massor från Mora Sofia

TITTILINA sa...

Jaaaa, mer fika åt folket!
Vad duktigt av dig att ge dig ut på löparspåret efter dejten. Själv förvandlades jag till soffpotatis.

Kram