12 december 2012

Re-la-la-laxa

Idag har jag unnat mig någonting. 
Något härligt! 
Något bara för mig.


Nu ikväll har jag varit på helkroppsmassage. I 90 minuter! En och en halv timmes total avkoppling och lugn bara, bara för mig. Underbart!

Tja, det var underbart förutom när hon masserade rumpan. Fy för satan, rent ut sagt vad ont det gjorde! Herreguuud.....

Men annars var det total njutning! Jag var på ett ställe som ligger i det lilla samhället som ligger ett par mil bort. De har verkligen förstått det här med helhetsupplevelse och att göra hela besöket till något speciellt. När jag kom dit så välkomnades jag ordentligt, det är varmt och doftar gott av doftljus. Jag var där i god tid och gick runt och kikade lite innan behandlingen började. I själva lokalen finns en liten butik där de säljer olika inredningsdetaljer, smycken, Kusmi te och Yankee candle doftljus. Supermysigt!

Behandlingsrummen är ganska enkla men ändå fina, mysiga och fräscha. Det doftar gott av oljor och krämer och det spelas lugn musik. Efter behandlingen så fick jag ligga kvar en stund (under ett fluffigt duntäcke) och äta frukt och dricka vatten. Kändes väldigt lyxigt!

Nu är jag hemma i mitt inte fullt så varma hus. Har laddat upp med trippla täcken och varmvattenflaska i sängen. Ute är det -15 grader och det märks även här inne.



6 kommentarer:

Designtjejen/Emmelie sa...

Så skönt det låter!!
Hoppas att du får en bra torsdag!
Kramar

Kim sa...

Nice! Jag får också ta och boka in massage eller något. Har en massa friskvårdspengar som annars brinner inne 1 januari. :)

Musqot sa...

Men, åååå vad härligt!! kram

Birgit sa...

Så härligt!! Du är så himla bra på att unna dig själv saker :)

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

åh ...man borde ge sig själv det där i julklapp..*ler

Anonym sa...

Gahhh vad underbart skönt : )) håller med föregående banne mig om jag inte ska ge mig själv det i julklapp : ) kram på dig Sofia ps. hur går det med husförsäljningen? ds.