26 december 2012

Jag nödbromsar

Jag har dragit i handbromsen. 
Eller kanske det är nödbromsen...


Klockan är snart tolv och här sitter jag med fötterna i mjukaste julklappstofflorna och pyjamas och bara har det bra! Är fortfarande hemma hos mina föräldrar, har varit här tillsammans med min lillasyster sedan i söndags. Idag firar mina föräldrar 45-årig bröllopsdag och just nu är mamma ute och handlar god middag till ikväll, medan pappa är ute och handlar present till mamma! :)

Jag har verkligen dragit i handbromsen och liksom bara stannat av. Sitter här i soffan med datorn i knät. Tar mig tid att läsa en himla massa bloggar. Skrattar åt pappa som sjunger schlagersnapsvisor från en knasig bok min syster fick i julklapp! Spelar Ruzzle på mobilen mot syrran och förlorar konstant! Vi pratar, skrattar och flamsar och det är riktigt mysigt att bara vara vi fyra. Länge sen som vi spenderade så här mycket tid tillsammans bara vi, utan sambosar och barn. Nu tycker vi ju såklart extremt mycket om sambosar och barn, men jag tror att ni förstår vad jag menar.

Jag läser, jag tänker, jag dricker te som mamma serverar mig, jag sätter mig vid dukat bord och blir allmänt bortskämd. Känner mig som barn på nytt! Men det är så oerhört skönt att bara vara, att inte ha några måsten eller tider att passa. Helt plötsligt är det bara dags att äta och då finns det mat, helt plötsligt är det dags för en film på tv....såå skönt! Och såå välbehövligt!

Laddar batterierna och sen nästa vecka kommer tjejerna till mig igen och då kan jag ladda med all deras energi och kärlek! De bästa, bästa i hela världen!

Idag har vi dock ett mål, och det är att ge oss ut och springa en sväng, syrran och jag! 

 

7 kommentarer:

ikas sa...

Underbart Jennica! Njut och njut igen :) Jag förstår precis hur du menar och du är så väl värd det.
Kram och god fortsättning!

Anna Margareta sa...

Härligt att läsa. Kramar!!!

Hemma på Ekbacken sa...

Underbart det låter. Jag satsar på en dag i myskläder i veckan. Vårt julfirande tar slut idag och sista sillen går ner i magen.
Kram Linda

smile sa...

Låter underbart! Njut!

Editor sa...

Skönt att ta det lugnt. Och att träffa den "gamla" delen av familjen: man hinner inte med det så mycket man egentligen vill i vardagen tycker jag. Hoppas du har en skön ledighet!

Nellie - the Flying Hippo sa...

Det låter underbart! Härligt att du blir bortskämd, det är du värd. Kram

Birgit sa...

Låter riktigt härligt :) Och jag håller med, det är inte ofta man umgås med bara sina föräldrar nuförtiden. Det är mysigt det oxå :) Vi gör oxå ingenting, jo, lite... imorgon ska vi varva upp lite mer, sen ska vi iväg på skidtävling m tjejerna i helgen. Fortsätt mys och ha det gott! Kram från norr (vi snöar snart in här...)