18 november 2012

Söndagstankar

November 
Det är ju en trist, grå, blöt och kall månad!

Hade det inte varit för att jag fyller år i november, så hade jag gärna hoppat över denna månaden. Den gör verkligen ingen glad. Det är bara mörkt, kallt, blött och blåsigt. Det ger mig noll energi och jag måste anstränga mig till det yttersta för att få något gjort överhuvudtaget. Inte min grej alls.

Oktober kan jag stå ut med för då kan det fortfarande vara lite sol och träden sprider glädje med sina vackert röda och gula löv. Och ja december tycker jag ju om såklart, det är ju julmånaden då vi får lov att frossa i mys och ljusslingor som lyser upp i mörkret!

Vad som kommer efter december ska vi dock inte tala om, årets två absolut värsta månader....

Men men, inte tänka på det som sagt! Jag sitter här hemma och har söndagsmys. Har precis kommit in från en löprunda i mina nya fina kläder jag fick igår, ny jacka och mössa! Igår firade jag ju min födelsedag med min familj. Det blev en mysig eftermiddag med prat, skratt, tårta och även lite dans!


Jag fick fina teckningar av barnen. Josefine hade gjort en härlig teckning med vackra ord i bubblor och en jättefin målning av jorden, solen och ett stjärnfall. Johanna hade ritat familjen och nu är det riktigt fina huvudfotingar! Och ett brev hade hon skrivit också.


Av syrran och hennes sambo fick jag lite nya träningskläder som ska höja min motivation under de trista månaderna som kommer nu. En fin jacka, en mössa och en pannlampa så att jag ska se vart jag springer! Att jag är förtjust i ugglor har inte undgått många vid det här laget och tre nya fick flytta in i går! :) Fina kläder och den härliga Yoga boken av Malin Berghagen fick jag också. Så nöjd och glad!

Kvällen avslutade jag med ett glas vin och en skål popcorn i soffan och såg de två senaste avsnitten av 'Så mycket bättre'. Blev lite småkär i både Darin och Miss Li, och den där Uggla har ju skrivit en himla massa bra texter!

(Jag hade två härliga Youtube-klipp här med Darin och Miss Li, men fick tyvärr ta bort dem då de "hängde" hela bloggen. Tyvärr.)

2 kommentarer:

Birgit sa...

Vilka fina presenter du fick :) Alltid kul att bli uppvaktad! Och bra att du invigde dina träningskläder - duktigt :)
Håller med - november är en grå månad rent vädermässigt! Men här har det varit allt annat än grått idag - Freja har ju fyllt år :)
Nu = sovdax!
Kram

Anna Margareta sa...

Håller med dig. November är så tråkig. Ja, om det inte varit för din födelsedag då:) Så mycket bättre är verkligen så mycket ättre än allt annat. Kram!