20 oktober 2012

Lördagslycka

Vissa dagar, mer än andra,
inser jag hur 
lyckligt lottad 
jag är.

Idag är en sån dag!

Jag fick fina presenter av mina gäster igår!


Idag är det 17 grader ute och solen strålar från en blå himmel. Det är den 20 oktober! En speciell dag med andra ord. Och det är minsann en speciell dag! 

Jag sitter här, tittar ut på solen som strilar in genom de gula och röda löven på träden i trädgården och känner mig så glad. Glad över allt fint och alla fina människor jag har i mitt liv! Jag är lyckligt lottad!

Förutom min underbara familj och mina supergoa tjejer, så har jag så många fina vänner. De betyder så mycket! 

Igår hade jag 7 tjejer från kvarteret här, och vi pratade, skrattade och hade så himla trevligt! Idag fick jag hjälp av en granne att klippa gräset. Vår gräsklippare har gått sönder och jag frågade om jag fick låna grannens gräsklippare. Och det fick jag absolut, jag fick till och med låna grannens man! :) Så otroligt snällt och omtänksamt att ställa upp så.

Och så har jag haft ett superbra samtal med finaste fina Nellie om allt möjligt som är viktigt för oss. Så skönt att ha vänner man kan bli peppad av, som man kan peppa tillbaka och som man kan ha bra samtal med som för en framåt, vidare.

Nu ska jag snart bege mig ut i det vackra vädret på en löptur, och sedan tänkte jag ta ett tag i trädgården. Kanske hinner jag också med en runda med kameran för att ta lite bilder av denna vackra höstdag.

Jag hoppas att ni har en lika underbar dag som jag!
KRAM alla fina!

5 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Underbart vännen, njut;) Kram

Kim sa...

Vad mysigt det låter! Själv har jag spenderat dagen i källaren... nåja, strax får det vara paus för idag i alla fall! Blev det löprunda i t-shirt? Härligt va!

Anonym sa...

Låter underbart : ) kära bloggvän här har regnet öst ner i vanlig ordning! Har köpt Petra Marklunds senaste skiva den är sjukt bra. Jocke Berg for president kram Sofia

Birgit sa...

Underbart när man inser hur BRA man har det :) Härligt!
Ja, jag har haft en skön lördag, fastän jag har jobbat, men Feel Good-mässa var ett bra uppdrag :)Nu är det kvällsmys på G!
Kram
Ps! Vi hade -6 imorse!

Nellie - the Flying Hippo sa...

Tack detsamma kära Jennica! Som sagt, man förtjänar sina vänner och den givmildhet de ger, kom ihåg det. Kram!