09 september 2012

Myshelg

Söndagkväll

Trött och förkyld.
Hoppas på att vakna
helt frisk i morgon.
Det hade varit kanon!
 
Bild: Pinterest
 
Jag har haft en riktigt mysig helg. Förutom denna förkylning som legat och lurat hela veckan. Jag har lyckats hålla den stången med massor med Kan Jang, Echinacea brustabletter och varmt te med ingefära och honung, men nu gick det inte längre. Den har liksom eskallerat hela helgen. Hoppas hoppas att den drar sig tillbaka under natten.

I fredags var Nellie och här och åt middag och pratade, pratade, pratade halva natten. Hon sov över och på lördagsförmiddagen så gjorde vi upp planer för en ny K&C kollektion. Det är inte helt lätt att få ihop det, att bestämma färg, form och någon form av "röd tråd" som håller ihop allt. Men jag tror att vi fick ihop något som kan bli riktigt bra, ska bli spännande att se hur det blir när det blir klart. Säger till då såklart!

Igår, efter sedvanlig visa-huset-städning så åkte jag till en annan fin vän, Sara och hennes lilla V som är 11 månader och bara hur go som helst. Hon påminner mycket om Johanna när hon var liten, lika vild och tosig! Men charmig till tusen! Det blev mer mys och prat även här, en riktigt härlig lördagskväll. Idag har jag hängt med Sara på hopptävling. Jag och lilla V hängde och kikade på hästar och hundar medan Sara tävlade. Mycket spännande! "Titta, titta, titta!" Och så det där lilla fingret som pekar överallt....goding! :)

Efter lite fika och mer mys, så var det dags för mig att åka hem. Jag slängde mig i soffan direkt och läste lite grann i en tidning och somnade sedan som en stock. Bästa sättet att bota förkylning, och så var det underbart skönt. Sen var det dags för det bästa bästa på hela veckan, nämligen att hämta tjejerna!! Det är bara såå mysigt att träffa dem igen!

Nu ligger jag här i sängen och lyssnar till en liten tjej som hostar där nere. Hon verkar må ungefär som jag.....hoppas att hon också kryar på sig under natten. Den stora sover gott, som tur är. 

Nu ska även jag stänga ner för idag. Natti natt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

krya på dig hoppas att det inte blir en lång förkylning kramar Sofia

Kim sa...

Hoppas du kryar på dig snart, men det är ju liksom bara så det är när man börjar träna. Det kommer några sådana omgångar och sedan slipper man dem helt och hållet!