12 augusti 2012

Nästan overkligt bra

Gokväll!

Vilken kanonhelg jag har haft!
Ibland vill livet en lite extra väl,
och då är det bäst att man passar på och njuter.



Ja, en riktig kanonhelg har jag haft! Den inleddes alldeles strålande i fredags med att jag blev bjuden på middag hos min fina grannkompis. Det blev räkor och en massa gott till, och så vin förstås. Och en massa, massa pratande hela natten lång! Kan knappast tänka mig en bättre start på helgen!

I lördags hade jag sovmorgon! Bara en sån sak....det var ett tag sedan. Sedan spenderade jag resten av dagen i Malmö, i strålande solsken. Jag låg och solade, läste bok, åt medhavd pastasallad och bara njöt. Sedan tittade jag på Malmö halvmarathon som min syster var med i, tyvärr fick hon bryta då hon fick känning av sitt löparknä igen..... Tycker så synd om henne, men samtidigt var det bra att hon bröt. Klok tjej! Jag tittade på en massa andra löpare och hejade på min kollega.

På kvällen var både jag och min syster hemma hos våra föräldrar och åt middag och snackade en massa, riktigt mysigt!

Idag hade Jossan och min syster stämt träff för att titta på Malmö Horse Show! Det var en del av en födelsedagspresent till Jossan. Så, jag körde henne in till Malmö redan tidigt i förmiddags och sen tyckte jag det var onödigt att köra fram och tillbaka igen, så jag spenderade ytterligare en dag i Malmö! Det blev frukost från Espresso House på en brygga i Västa Hamnen med solen som strålade! Då kändes livet bara sådär väldigt, väldigt bra! Resten av dagen solade jag, läste bok, gick omkring och mös och så blev det en fika hos mamma och pappa också.

Jossan följde med mig hem på kvällen och det var supermysigt! Då fick vi en "bonuskväll" tillsammans eftersom lillsyrran inte kommer hit förrän i morgon. Vi har tittat på film, "Footloose", och ätit pizza - en riktigt mysig kväll!

Nu sitter jag här, nöjd och lite trött. Ska snart krypa till sängs. Men sitter här en stund till och liksom känner efter....känner efter och känner mig glad. Glad över min härliga helg!


7 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Underbart helt enkelt- fint att höra. Kramar

Anonym sa...

Underbart Jennica och så fint skrivet : ) stor kram Sofia ps. jag sprang igår lite bakfull ; ) No Mercy ; ) kram Sofia

Anonym sa...

Jennica - så härligt att du har njutit av helgen o sovit ut o solat o läst bok o familjeträff o avslutat med joss-mys! Grattis, visst är det ljuvligt! Kraaaaam

Anonym sa...

Jennica - så härligt att du har njutit av helgen o sovit ut o solat på stranden
o läst bok o familjeträff o avslutat med joss-mys! Grattis, visst är det ljuvligt! Kraaaaam Christine

Kim sa...

Toppenhelg och toppenväder!

Min plats i solen sa...

Och jag blir glad bara av att läsa ditt inlägg! Härligt! :)

Hoppas att veckan blir lika härlig den!

Kram Lotta

Brenda greg sa...

Jag är glad över att dela mitt vittnesmål här, jag är brenda och har varit gift för länge sedan, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän det fjärde året i vårt äktenskap, när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen till vår äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att det hela var en lögn, men han förlorade kärlek, förtroende och förtroende för mig. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för en skilsmässa, senare blev vi separerade. Två år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag inledde en sökning på hur man skulle få tillbaka min man, och då hänvisades jag till Dr. IZOYA, en stor och mycket andlig man som älskade en kärlek stava för mig, och fick min EX att återvända till mig inom 48 timmar. med glädjen och glädjen i mig släpper jag hans kontakt, drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också med att följa frågor ...
(1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning