06 juli 2012

Tagen

Åhh, vad det var bra igår! Jag måste säga att jag inte direkt hade några förväntningar på kvällen mer än att jag såg fram emot en mysig kväll tillsammans med Sara. Det skulle bli en härlig sommarkväll med konsert, picknick, rosé och en massa prat. Och bra musik såklart. Men oj! vad bra det var!

Prick 19.30, på utsatt tid, drog Timbuktu igång och det var lite överraskande! Vi trodde det skulle vara något slags förband, men förstod att det faktiskt var han som var föbandet - till Laleh. Och han har ju så sköna låtar, underbart gung! Men där satt vi på vår filt och åt och drack och efteråt så ångrade jag mig lite att vi inte hade stått framme vid scenen när han sjöng, det hade varit roligare! Men men, det var kanon att sitta och lyssna också. Men i pausen mellan honom och Laleh så tog vi oss mer eller mindre ända fram till scenen för att kunna se Laleh, och det var ett bra beslut!

Vi sa innan att det egentligen hade passat bättre om Timbuktu avslutat eftersom han hade ösigare låtar, men ojojoj vad vi fick ta tillbaka det uttalandet! Knäpp på näsan åt oss! Vilken tjej! Jag blev nästan lite kär.... Hon är grym! Underbar musik som faktiskt var ösig ibland, men vilken känsla och vilken stämning hon fick till. Det var konstant gåshud hela tiden! Jag fick till och med tårar i ögonen vid flera tillfällen och blev riktigt tagen. Wow säger jag bara!

Det var så mycket bättre än jag trott och kvällen blev superlyckad!

Bild: HD

2 kommentarer:

Kim sa...

Vad kul att det var så bra! Jag såg att Laleh också spelar i Tomelilla om drygt två veckor och då tillsammans med Linas favorit Ed Harcourt (Lina blev eld och lågot när jag berättade det). Så nu ska vi nog också försöka gå och se henne (och framför allt Ed).

Jennica... sa...

Det tycker jag absolut att ni ska! Det var någon som sa att hon bara ska göra två konserter i sommar...