24 maj 2012

Helgen i Blekinge

Tack alla ni som önskade oss en fin långhelg i Blekinge, det blev verkligen supermysigt! Jag var alltså där tillsammans med tjejerna, mina föräldrar och min syster och hennes sambo. Vädret kunde varit lite bättre, det var ganska "kurigt" väder med ömsom regn ömsom sol men ingen direkt värme. Den kom denna veckan istället - med besked!

Men det gjorde faktiskt ingenting att vädret inte var bättre, vi hade supermysigt ändå! Vi tog det väldigt lugnt och gjorde inte mycket mer än att äta, mysa, prata och 'bara vara'. Vi gick lite promenader, fiskade lite och tjejerna badade (!) men annars så bestod aktiviteterna mest av att äta, dricka, bläddra i tidningar, leka, prata och allmänt bara sitta och dröna! :)

Stugan som mina föräldrar hade hyrt låg helt underbart vackert i skogsmiljö bara 30 meter från en liten sjö med badbryggor. Det var så otroligt vackert att man ibland liksom kom på sig själv med att det kändes overkligt. Matbordet var placerat vid en utbyggnad med fönster över sjön och det var så vackert att bara sitta där och titta.

Jag tog en massa foton och jag skulle vilja visa er alla, men jag ska inte trötta ut er. Men en liten bildkavalkad blir det ändå... :)

Kram Jennica


Stugan låg som sagt otroligt vackert!

Utsikten var det inget fel på!

Späannande med båt!

Fisketjejen

Härligt med vatten - "jag vill bada!"

Kvällsfiske
"Hej kossan, vill du smaka en maskros?"

Tack för en underbar helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fina bilder. Älskar "mata kossan"

Birgit sa...

Stuga? Ser mer ut som ett hus! Vansinnigt vackert! (man vill helst krypa in i bilderna)Vad härligt med en riktigt mysarhelg :)
Här har det äntligen blivit varmt! Sommarkänning :)
Ha det gott!
Kram