21 april 2012

Vilken vecka

Wow! Vilken vecka jag har haft - och den är inte slut än! Detta inlägg blir på temat mitt Nyårslöfte 2012, kommer ni ihåg? Om inte, kan ni läsa här!

I onsdags så köpte jag ett par Converse. Det kan ju låta som en hyfsat vardaglig händelse, men för mig så var det en väldigt speciell händelse. Av olika anledningar så var det det första jag köpte till mig själv på en väldigt lång tid och det gjorde mig så glad!

I torsdags så var jag först på massage. Det var mitt sista presentkort som jag utnyttjade och det blev 45 minuters underbar massage för rygg och nacke. Väldigt välbehövligt, jag var stel som en pinne sa hon som masserade! Jag älskar verkligen att få olika typer av behandlingar, de gör så gott i både kropp och själ. Bra också att jag har hittat ett bra ställe som ligger i närheten av där vi bor, det är ju skönt att inte ha så långt hem efteråt. Då vill man ju bara hem och mysa in sig, behålla känslan från behandlingen så länge som möjligt.

Senare på kvällen var jag bjuden till min fina vän Christine på vin, fruktsallad och goda tillbehör. Det blev en härlig kväll med mycket prat om högt och lågt. Och mycket vin såklart! En riktigt mysig tjejkväll, också välbehövligt. Jag är så fantastiskt glad över mina underbara vänner som finns där för mig. Att kunna prata och mysa och bara vara sig själv, veta att de alltid stöttar och peppar.

Igår så gjorde jag något helt oväntat, det blev som en överraskning till mig själv! Jag bestämde mig för att ta en sväng på stan innan jag körde hem, det var så fint väder och solen sken. Jag tänkte mig lite fönstershopping och kanske en kaffe i solen. Men helt plötsligt så fick jag ett ryck och gick in till en frisör och frågade om de hade en drop in tid för klippning och slingning. Var helt övertygad om att de inte skulle ha tid för det en fredageftermiddag klockan fem, det tar ju ändå ett par timmar. Men jo då, hon hade inget emot att jobba över! Så, 10 minuter efter att jag parkerat bilen så satt jag i frisörstolen med ett gäng tidningar och en stor kopp kaffe! Jag hann knappt reagera själv! Nu var det extremt behövligt att fixa mitt hår, jag hade en hemsk utväxt och mitt hår var ingen vacker syn... Så, nu är jag fin i håret igen!

Och vet ni vad, det galna är att det inte är över ännu! Om ett par timmar ska jag ge mig iväg på en myshelg tillsammans med mina äldsta vänner, vi har känt varandra sedan jag var 10 år! Det är faktiskt min 40-års present! Vi ska åka iväg till deras sommarhus som ligger nere vid havet och så ska vi vara där hela helgen. De ska bjuda mig på god mat, vi ska promenera längs havet, prata en himla massa, läsa böcker och "bara vara". Vilken ofantlig lyx!

Vilken vecka va?! Hoppas att ni också får en underbar helg.
Kram Jennica


Bild: Paris nights and New York lights

3 kommentarer:

Kim sa...

Grymt nice! Hoppas ni har och får en riktigt härlig helg! Vädret kan man ju inte klaga på!

Jessica sa...

Oj vilket feel good-inlägg. Mår bra i kroppen efter att ha läst det här. Njut!

Anonym sa...

Jennica, ja, det var så mysigt att frossa i frukt, choklad, vin, prat, prat, prat, ha en fortsatt skön helg hos dina barndomsvänner. Kraaaaaam!