02 april 2012

Lugn och skön helg

Nu har det varit tyst hela helgen från mig. Kan inte skylla på att jag inte haft tid att blogga, eftersom jag haft en lugn och skön helg. Det har bara inte blivit så. Hade däremot en grym vecka förra veckan med fixande inför husfotograferingen och så förberedelser inför en kväll med föreläsning som Kanel & Cayenne ordnade. Var dessutom uppe väldigt sent alla kvällar, eller nätter borde jag säga. Veckan avslutades med tjejmiddag och utgång (vilket var ett härligt avslut!) och då var det ytterligare en sen natt, eller jag borde kanske säga tidig morgon. Så - vila i helgen var välbehövligt!

Usch, det var en riktigt tuff vecka faktiskt. Men som så ofta förr, när jag har gått igenom perioder som jag inte tror att jag ska orka med, så gör jag ju det och inser att jag faktiskt klarar det mesta. Det är bara olika jobbigt på vägen mot målet. Det är faktiskt en tröst när allt känns tufft. Och så har jag ju så fantastiska människor omkring mig som stöttar och peppar, vilket är guld värt!

Nu är det påskvecka och långhelg, ledig i fyra dagar! Det ska bli superskönt, men så mycket vila är det inte planerat för precis. Ska se till att röja och rensa på vind och i garaget, samt garderober och klädkamrar så att vi fixar en visning av huset helgen efter påsk. Men på fyra dagar borde vi kunna göra underverk, med tanke på hur fint vi fick det på en och en halv dag inför fotograferingen! Positiva tankar! :)

Bild: Pinterest - Chris Rivera

1 kommentar:

Birgit sa...

Så skönt med en lugn o skön helg! Lät som det var välbehövligt, tur att det finns tid för vila när det är så mkt fart o fläkt.
Boken The Secret är intressant, klart läsvärd. Sen om jag tror på det vet jag inte än. Den är lite ytlig o materialistisk, men lätt att läsa. Ska läsa fortsättningen sen som heter Kraften. Som sagt intressant iaf. Ha det gott! Kram