12 april 2012

Hemmadag

Jodå, det blev en hemmadag idag. Båda tjejerna krassliga, var och en på sitt sätt. Jossan hade ont i magen och Johanna hade hosta och snuva. Men, som det brukar vara med dem, så gick det fort över. I alla fall Jossan brukar ha den förmågan att hon är helt sänkt en dag och sedan så har det gått över på kvällen eller till dagen efter. Det är bara att tacka för att det går så enkelt! Johannas "sjukor" brukar sitta i lite längre och så är det väl även denna gången, men nu är det inte mycket hosta eller snuva kvar, så planen är att vi alla ska iväg till jobb, skola och dagis i morgon!

Idag har vi mest hängt här hemma, myst och lekt. Dagens höjdpunkt var nog ändå att sova middag med Johanna i två timmar. Guuud så skönt! Efter ett par veckors eländig sömn eftersom Johanna helt plötsligt har börjat sova dåligt, så var det extremt skönt att få sova två timmar helt ostört och såå gott! Underbart!

Eftersom Josefine kände sig bättre på eftermiddagen så fick hon ge sig iväg till sin ridning och jag och Johanna passade på att gå på biblioteket under tiden. Det är så mysigt! Vi lånade böcker och sedan satt vi där en god stund och läste tillsammans. Jag älskar bibliotek!


 

Inga kommentarer: