03 januari 2012

Sista semesterdagen

Igår var det alltså sista dagen på semestern! Jag har varit ledig sedan den 23:e och det har varit en riktigt skön och lugn ledighet. Jag har spenderat nästan alla dagar hemma i pyjamas eller myskläder. "Bara varit". Vi har tagit det lugnt, vi har sovit länge, vi har lekt, vi har tittat på film, vi har helt enkelt tagit dagarna i ett väldigt lugnt tempo. Det har varit välbehövligt!

Vår sista dag lämnade dock jag och tjejerna hemmet och for in till Malmö! Jag och Jossan gick på stan och shoppade och fikade, medan Johanna var hemma hos mormor och morfar och lekte. Det blev en mysig eftermiddag! Nya kläder till tjejerna och två tunikor till mig, jag hade födelsedagspengar att spendera! En fika tillsammans med min lillasyster hann vi också med! Kvällen avslutade jag hemma hos en kompis med te och en himla massa prat, supermysigt. En tjej som jag inte alls har träffat mycket tidigare, men som jag nu känner att jag fått en ny vän i!

Det har varit en skön ledighet och jag känner mig faktiskt redo för jobbet igen! Tre dagar denna veckan känns dock som en lagom mjukstart!


Bild från Pinterest


1 kommentar:

Kim sa...

Aha! Så det var där Hannis var! Yoghurt... hahaha, hon är för rolig hon!