31 januari 2012

Inredningskurs

Ungefär en gång om året så brukar jag skriva om Sköna Hems inredningskurser! Det har varit en dröm i flera år, men jag har aldrig lyckats ta mig råd till detta. Inte heller denna våren blir det av tyvärr, men drömmen lever vidare. En dag ska jag! :)

Men visst låter det väl superspännande, kul och inspirerande! Det är två hela dagar och kursen går av stapeln i Sköna Hems lokaler i Stockholm. De har flera olika kurser: grundkurs, fortsättningskurs och avancerad projektarbeteskurs. Så här skriver de om grundkursen:

Under två intensiva kursdagar får du grundläggande kunskap inom färg och form. Syftet är att ge dig insikt om alla de beslut som ligger till grund vid en förändringsfas i en bostad. Genom flera praktiska övningar ges du möjlighet att se helhetslösningar och inspireras till att ta initiativ till långsiktiga och ekonomiska beslut i det egna hemmet.

Du får teoretiska baskunskaper om färg och dess betydelse samt hur de upplevs. Du lär dig att göra analys och planering av en inredning, ett avsnitt handlar till exempel bara om möblering.
Kursen omfattar flera praktiska övningar i färgkomposition och färgsättning, där du arbetar med projekt för att lära dig lösa givna problem på hemmaplan.


Blir så himla sugen! Men som sagt, en dag.....

Bild: Sköna Hem

Inga kommentarer: