03 december 2011

Vart tog den vägen?

Dagen alltså. Jag pratade med Nellie i telefon tidigare i kväll och hon undrade vad jag gjort idag, och jag får erkänna att jag blev lite ställd. Svarade att jag mest tagit det lugnt, vilket i och för sig är helt sant. Jag har tagit det väldigt lugnt idag och det har varit både skönt och välbehövligt. Men ändå, vad har jag egentligen hittat på idag?

Jag sov ända till 9.30, skönt att få sovmorgon! Sedan blev det frukost och.....jaa, vad hände sen. Lite lek med Johanna tror jag, hon badade, lite plock här hemma. Kanske tömde jag en diskmaskin... Sen gjorde jag lunch till Johanna och la henne till lunchvila. Sen åkte jag och handlade, lagade middag, diskade och lekte lite mer med Johanna. Jag la henne och sen blev det mys med Jossan och nu sitter jag här. Tja, en riktigt lugn dag men ändå, vart tog den vägen?!

I morgon blir det julmarknad igen! Denna gången i Lomma och vi ska stå utomhus. Här nere i Skåne så har vintern slagit till - dvs det blåser och regnar! :) Inte det mysigaste vädret att stå utomhus i alltså....men vi får hoppas att det har lugnat sig lite till i morgon. Enligt väderprognosen så ska det inte regna så mycket i morgon. Vi får väl se hur vi känner under dagen.

Nu känner jag i alla fall att det är dags för sängen! Det här blogginlägget blev ungefär lika konstigt som denna dagen....! :)

Här hade det varit mysigt att krypa ner:



Alla bilder från Pinterest

Inga kommentarer: