29 december 2011

Paus

Ja, det blev en liten paus i bloggandet över julen. Det var faktiskt inte alls meningen, det bara blev så. Jag har varken bloggat eller läst andras bloggar på flera dagar nu, och det är ovanligt för att vara mig!

Vi har haft en skön jul. Lugnt och skönt, ingen stress utan vi har "bara varit". Lille julafton firade vi hemma hos mina svärföräldrar i år (vi firar vartannat år med våra föräldrar) och således julafton hos mina föräldrar. Vi har en sådan tur att vi har våra föräldrar nära, så vi slipper åka land och rike runt på julen som jag vet att många andra får göra. Det är lite skönt!

Själva "julandet" har bestått av mina nära och kära som jag tycker så mycket om, den har bestått av mycket och god mat och dryck, en massa julgodis och så julklappar förstås! Vi fick alla fina julklappar och alla blev nöjda och glada. Johanna fick en massa leksaker som hon leker med för fullt varje dag, härligt att se! Jossan fick också fina saker, mycket kläder och så hästsaker förstås. Hon mer eller mindre bor i stallet hos ponnyn Spirit, som hon ju hyr under en månad. Också härligt! :)

Själv fick jag mycket fint! En bra blandning av bland annat kläder, böcker och smink. Och så fick jag en valfri behandling på ett dagspa i Malmö och så en klippning och slingning! Det är lyx på hög nivå för mig, jag älskar sådana må-bra-presenter! :)

Annars så 'skrotar' vi mest runt här hemma. Jossan är som sagt mest i stallet, men vi andra är hemma. Jag gör små försök att organisera på Johannas rum, försöker rensa ut leksaker som hon växt ifrån för att göra plats för de nya som hon fick i julklapp. Känner just nu mycket för att rensa ut och organisera. Men det går ganska långsamt, tar det lugnt och så har jag ju en litet charmtroll i 'hasorna' och det gör mig inte så effektiv precis! Men mysigt är det! :)

På kvällarna tittar vi på Harry Potter filmerna, en varje kväll. Vi har nu sett fyra stycken och det är riktigt mysigt! Kul att se filmer som Jossan gillar, men som även vi kan uppskatta. De är faktiskt riktigt mysiga de där Harry Potter filmerna!

Nä, nu är klockan mycket och det är dags att stänga ner. Fick bara lite bloggabstinens efter min lilla paus, och var tvungen att skriva nåt. Ligger just nu i sängen och lyssnar till vinden som viner runt huset. Nu har det tagit i igen, ny storm på gång kanske?

Kram på er!


Johanna med sitt nya Pippi-hus.

Knep och knåp!

Vem är du?? (Tomten...)

Goaste tjejen glad över sina hästtäcken!

3 kommentarer:

Jejje sa...

jag har också pausat....så skönt.
Ni verkar ha haft en kanon bra jul,klarat er från stormen?Här har det blåst väldigt mycket.Det ska tydligen vara en ny storm på väg/kramar

Livet - här och nu sa...

hej vännen, skönt med paus, det behövs verkligen. Klokt av dig att ta det lungt, att organisera är skönt och känns bra, men i lungt tempo är smart!

Tack för dina inlägg i min blogg, vi har det jättemysigt tillsammans i familjen, men vi har också våra downs men det är ju de som gör att vi uppskattar våra härliga dagar och stunder tillsammans ännu mer!


vill väldigt gärna träffas snart, vi kan väl försöka synka oss via sms eller telefon inom det snaraste!

Kram

Birgit sa...

Vad skönt m paus!! O att bara få ta det lugnt. Jag är oxå verkligen ledig, tänker inte ha nåt med jobbet att göra förrän efter nyår. Nu är det bara lugn o ro som gäller!! Hoppas du får ett gott nytt år oxå!! Nu måste jag gå o röra om i pannan innan risgrynsgröten bränns. Ha det gott! Kram från norr