30 december 2011

Nyårsstädning

I morse (eller rättare sagt förmiddags) när vi gick upp så sken solen in genom fönstren. Det var ingen vacker syn kan jag meddela! Solen var vacker, men det var varken fönstren eller golven. Jaha, det var väl lika bra att göra detta till en städdag.  Göra fint inför nya året!


Men efter frukost och lite allmänt mys här hemma så försvann all städlust. Istället blev det en kopp kaffe med svärfar, åka och hämta Jossan hos en kompis där hon sovit över samt en tur till lekplatsen med Johanna! Mycket mysigare! :)

Så, det blev ingen städdag och inget fint inför nya året. Men det kommer ju trots allt en dag i morgon också, och då får det nog bli lite städat tror jag. 

Nu ska det snart ätas middag här och senare ikväll blir det en Harry Potter-film med Jossan. Hon har inte sett dem, så vi ser en varje kväll nu. Ikväll är det nummer 5 som står på tur. Det är riktigt mysigt!

Hoppas att ni också får en bra kväll!

5 kommentarer:

Min Svägerska och Jag sa...

Tack för inlägget om hotell och tid att sitta still. Jag ska sätta mig och titta igenom alla tips vid tv,n med en stor kopp te och pyamas. Är lite trött efter ett par dagars arbete med ett bröllop jag har haft. Ack så roligt men slitigt.
Det var detdär med att sitta still ;-)

Önskar dig ett gott slut på 2011 och ser fram emot att få följa dig 2012
Kram Linda

Tina sa...

jag har kitchen och du har hands..
mitt medel luktar godare än vad det är effektivt!

Gott Nytt År, kram Tina

Livet - här och nu sa...

Tycker du gjorde rätt val, mys, ut och lek och skippa det där med städning. Det springer inte ifrån dig...... tyvärr!!!

Ha en riktigt bra nyår!

Kram

Johanna Stålros sa...

Vet du hur konstigt det känns att fira nyår utan dig/ er i morgon...vid det här laget brukar vi ju redan sitta och dagen före mysa ju;( Gott nytt år min älskade vän!

Kim sa...

Gott nytt år bästa storasyster! Vi hörs säkert under dagen!