19 december 2011

Julgranen är på plats

Nu så! Nu börjar det likna nåt här hemma! Med julen alltså. Idag åkte jag och Johanna iväg och köpte gran, Jossan var hemma eftersom hon fortfarande känner sig krasslig. Vi gick runt och valde och valde, jag velade och Johanna var mest bekymrad över att granarna var så 'sticksiga'! :) Men till slut så hittade vi en som vi båda var nöjd med och Johanna var helt förundrad över när den blev 'in-nätad', skrattade högt! Sedan var hon mycket upprörd över att jag inte betalat, jag försökte förklara att det hade jag ju visst gjort, men i hennes värld så handlar man allt på ICA Maxi och där inne hade vi minsann inte varit och betalat! :)

Väl hemma så var Jossan i full gång med att baka kladdmuffins! Till slut fick vi i alla fall granen på plats och Jossan bestämde att i år skulle vi ha en glamourgran och det betydde att den skulle kläs helt i guld! :) Sagt och gjort, nu har vi en glamourgran och fin blev den! Nu är det för mörkt för att ta kort, men så fort det ges möjlighet att se den i dagsljus så ska jag ta några bilder. Johanna tyckte det var mycket spännande men hon blev till slut alldeles för trött. Hon får hänga upp några kulor i morgon istället.

Vi fick pyntat också, så nu känns det mer juligt här hemma. Riktigt fint blev det!

I morgon är det bara tre arbetsdagar kvar innan julledighet, åhhh vad skönt det ska bli! Jossan stannar hemma i morgon också, för att riktigt kurera sig. Vi har hostat ikapp i kväll hon och jag, bådas halsar är helt sönderhostade och vi är väldigt trötta på det här nu.

Nu ska jag göra en kopp te och ta med i sängen tillsammans med en tidning och mysa en stund!
Sov så sött!

Finaste i världen!

2 kommentarer:

TIDSOPTIMISTEN sa...

Vilken fin bild på tjejerna - syskonkärlek ;) och jag väntar med spänning att få en titt på glamourgranen.....

Kram F

Kim sa...

Oj, vilken fart ni fick! Vi handlade ju vår gran i söndags, men den är alldeles naken fortfarande. Nu när jag lämnat in sista journalistiken får det dock bli lite ordning med pynt här hemma och pynt i granen!