12 november 2011

11-11-11

Jaa, igår var det ju den där speciella dagen - 111111. Och den kunde ju bli extra speciell klockan 11:11. Gjorde ni något särskilt? Själv satt jag på jobbet och vi funderade på om vi skulle göra nåt kul, nåt som vi kunde komma ihåg, men klockan gick och helt plötsligt så var den 11:11 och då tjoade vi lite....men mer var det inte! :)

Jag tänkte fotografera klockan på datorn, hade en stor klocka på helskärm, men min mobilkamera var lite sen så på mitt foto står det 11:11:14! Och det är ju inte så fräckt......så det slipper ni se! :)

För övrigt var det en bra dag i går, hade en mysig kväll hemma hos min svärmor. Vi var båda gräsänkor så hon bjöd på middag. Så, 111111 var kanske inte så speciell men ändå väldigt bra! :)

2 kommentarer:

Jejje sa...

ja,jag var på jobbet jag med.Men jag lyssnade på norrbottensradion.Där uppmanade de alla bilister att tuta,hördes faktiskt en massa tutande.En rolig grej,men annars en helt vanlig dag......en bra dag/kramar

Birgit sa...

Ha ha... jag kollade inte på klockan då, men jag vet att jag hade lektion. Så det var nog inte mer annorlunda dag än vanligt, förutom datumet. Jo, en kompis fick barn den dagen - sånt är lite fränt. Ha det gott!