21 oktober 2011

Krasslig liten tjej

Ja, här hemma har vi en krasslig liten tjej. Det är minstingen Johanna 2,5 år som har varit hemma från dagis hela veckan, med feber och en alldeles förfärlig hosta. Nu börjar hon bli bättre även om hostan fortfarande är kvar, fast även den har blivit bättre. Det har varit en astmatisk typ av hosta och hon har fått luftrörsvidgande medicin, förutom hostmedicinen. Hoppas att det går över under helgen!

Detta har gjort att nätterna har varit jobbiga, jag har fått gå upp flera gånger varje natt och trösta, ge alvedon eller vatten. Mest jobbigt har det så klart varit för Johanna och jag har lidit så med henne. Men det här med utebliven sömn är ju som vi alla vet, en plåga.

Men men, vi hoppas på bättring under helgen! Och det är på grund av denna "sjuka" och utebliven sömn som orken att blogga inte funnits där, men nu ska det väl bli ändring på det hoppas jag!

Det är alltså denna tosiga tjej som är sjuk..... :)

Pippi, Herr Nilsson och Lilla Gubben! :)


Ska det bli en hästtjej till?! :)

2 kommentarer:

Livet - här och nu sa...

Skönt att hon är bättre, hon ser ju verkligen inte krasslig ut på bilderna. Barn har ju den underbara förmågan att vara "hur pigga som helst" när de är sjuka, men ändå vara sjuka!

Så härligt go hon är i pippi-peruken!

Hoppas ni får en lugn natt med sömn både för Johanna och mamma!

Kram Pernilla

Birgit sa...

Hoppas det släpper nu, hosta är ju så jobbigt för dom små. Hoppas ni fått sova nu!