15 september 2011

Vissa dagar....

.....är lite konstigare än andra. Det började "sådär" i morse när jag inte kunde hitta min termosmugg. Kan ju låta banalt, men jag har en "helig stund" i bilen till jobbet varje morgon. Det tar mig 25-30 minuter att köra till jobbet och jag dricker då mitt kaffe ur min termosmugg och så lyssnar jag på ljudbok. Detta är en så mysig stund tycker jag! Och i morse kunde jag alltså inte hitta min termosmugg trots idogt letande. Funderade på att ta en vanlig mugg, men insåg rätt snabbt att jag förmodligen skulle få kaffe över hela mig och det lockade inte så värst. Så kaffet fick stanna i kannan där hemma.....

Sedan så fortsatte dagen rätt så bra med inställt möte på jobbet, vilket gav mig ett tillfälle att få en massa gjort. Och så blev det, fick en hel del gjort på jobbet vilket kändes skönt. Men även om jag fick stryka en del grejor på att-göra-listan (som är en av mina favoritsysslor!) så kände jag ändå att jag ligger lite efter, har massor att göra!

Sedan fick jag kasta mig hemåt efter lite ändring i "logistiken", hämta Jossan i stallet och ändå komma i tid till föräldramötet på dagis. Det var ett riktigt mysigt föräldramöte faktiskt, trevliga föräldrar och bra samtal.

Sedan blev det en tur till ICA Maxi för lite kvällshandling. Väl hemma så hann jag med att mysa en stund med Johanna innan det var läggdags för henne. Sedan blev det ännu mer mys med Jossan, vilket betyder så mycket för mig. Hon är så mysig vår stora tjej!

Sen kvällsmat, smörgåsar och ägg klockan tio på kvällen. Inte det bästa kanske, men gott var det! Nu är det lite Kanel & Cayenne fix kvar, sedan hopp i säng! I morgon blir det en tidig morgon. Vi har hälsodag på jobbet och jag ska vara med på ett träningspass redan kl 6.45! Indoor walking....rapport kommer! :)

Natti natt!

2 kommentarer:

Kim sa...

Skulle du inte ta det lugnt och gå och lägga dig?

Birgit sa...

Oj, så tidigt! Men så härligt efteråt! Hur var indoor walking?? Jag tror jag ska ta mig ut på lite outdoor walking - vi har så fint väder!! Ha en skön helg, förresten! Kram