25 september 2011

Jag finns fortfarande...

Bloggar jag inte, finns jag inte. Ibland känns det så! Om jag inte bloggar varje dag, så är det alltid någon som undrar om det hänt något eller om jag är sjuk. Själv tycker jag också att det känns konstigt när jag inte bloggar. Men ibland så hinner jag helt enkelt inte med. Det är ju så mycket jag vill göra och hinna med, men än så länge har jag inte lyckats hitta något knep att förlänga dygnet, så därför måste jag ibland prioritera bort saker, även sådant som jag verkligen tycker om. Som att blogga.

Jag vill...
* ...vara en bra mamma som alltid finns där för mina barn. En mamma som inte är otålig och som inte är lättirriterad. En mamma som man kan prata om allt med, en mamma som kramas och skrattar. En som ger oändligt med kärlek.

*...vara en bra sambo som alltid finns där för min älsklin. En sambo som är glad och som peppar och stöttar. En som lyssnar och pratar. En sambo som är kul att vara med. En som ger oändligt med kärlek.

*...umgås med mina underbara föräldrar och svärföräldrar. Finnas där för dem, så som de alltid finns där för mig.

*...umgås med finaste lillasystern. Vill vara en del av hennes liv.

*...ha tid för mina fina vänner. Vill skratta, prata och ha kul tillsammans med dem.

*...ha ett fint och städat hem. Ett hem med hög mysfaktor. Ett hem som är hemtrevligt. En borg.

*...göra ett bra jobb på jobbet. Känna energi och engagemang. Känna att jag tillför något.

*...arbeta mer med Kanel & Cayenne. Vill ha tid att utveckla företaget och få igång det ordentligt.

*...hinna blogga.

*...träna.

*...läsa böcker.

*...pyssla.

*...ha en fin och mysig trädgård.

Men, jag är trots allt ingen undermänniska. Jag har inte fler timmar på dygnet än ni andra, och när man börjar räkna bort den tiden man sover, jobbar och spenderar i bilen på väg till eller från jobb och annat, så blir det inte mycket över. Så, det blir som det blir helt enkelt.


Jag vet ju också att man inte kan få allt, göra allt. Men - skam den som ger sig. Jag tror nog ändå att jag kan göra allt det där, men kanske inte samtidigt. Livet går ju igenom olika perioder och under dessa perioder så tror jag att man får prioritera olika. Just nu tar - och ska ta - våra barn mycket tid, därför får jag prioritera övriga aktiviteter annorlunda. Man får vara smart, ta sig tid och planera bra. Och prioritera.

Jajaja, mycket snack. Ville egentligen bara säga att jag fortfarande finns här! Be om ursäkt för att jag varit en dålig bloggvän och inte besökt och kommenterat i era bloggar som jag brukar. Men jag kommer tillbaka, och jag glömmer inte bort er!

KRAM!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket bra inlägg - känner helt igen mig i din lista. Man vill så mycket och de första punkterna är ju så beroende av att man sovit och ätit ordentligt och det tar ju också tid från dygnet. Känns smått omöjligt ibland men man kan inte göra mer än sitt bästa!!
Stor KRAM Malin

Birgit sa...

Ibland måste man helt enkelt ta en paus o det är ganska klokt att vila från bloggandet, mkt annat är viktigare! Jag håller helt med, man vill så mkt, men ibland hinner man helt enkelt inte med! Då får man nöja sig med det man hann... Ha det gott! Kram

Livet - här och nu sa...

Ta det lungt och var rädd om dig, och gör verkligen det du säger, prioritera. Man kan inte vara bäst på allt alltid samtidigt! Var snäll mot dig själv!

Kram

Jessica sa...

Har varit borta härifrån ett tag i min lilla värld men oj så fint skrivet!