08 augusti 2011

Vårt biorum

Jag har vid flera tillfällen nämnt vårt biorum, men jag är osäker på om jag egentligen visat bilder på det. I alla fall så var det länge sedan. Jag har ju några nytillkomna läsare och då kanske en förklaring är på plats. Vi har alltså ett biorum hemma, min sambos stora dröm som han kunde uppfylla när vi flyttade hit för snart 6 år sedan.

Det är många som frågar om vi egentligen använder det, och i ärlighetens namn så använder vi inte det så ofta som vi skulle vilja. Men detta är en sanning med modifikation, jag och Jens använder det inte så ofta till att se på film tillsammans. Det är svårt att få ihop det med små barn. Däremot så ser Jens en del film själv och han spelar x-box och andra spel och det gör även Josefine. Rummet är ju rätt så stort och Josefine är mycket där - det sätts upp olika dansuppvisningar vilket ju är perfekt eftersom det är en bra ljudanläggning, när hon har kompisar som sover över så sover de alltid där inne på dubbelmadrassen, de ser film, spelar spel och eftersom golvytan är så pass stor så har det även gjorts ett och annat legobygge och liknande där! När Johanna var nyfödd och det skulle matas hela tiden, så satt jag ofta där inne och då 'betade jag av' "Sex & the City"-boxen. :)

Igår såg vi alltså film jag och Jens, det var mysigt! Jag glömmer faktiskt bort hur mysigt det är mellan gångerna....



6 kommentarer:

Pernilla sa...

Men shit! Verkligen ett biorum! Otroligt fint!

Johanna Stålros sa...

Ja så klart du ska visa det gumman, där har ju jag sett film och sovit flera flera gånger.....kram

TIDSOPTIMISTEN sa...

Hittade din blogg genom "Mina Finaste" och måste bara säga att biorummet var supercoolt känns som om bilderna är tagna ur MTV's Cribs, där brukar man får se såna där häftiga biosalonger hemma hos kändisar ;) Ska kika vidare på din blogg antar att det säkert finns mer coolt att vila ögonen på !!!

Kram F

Tina sa...

Hej Jennica!
Kul att du ville hänga på min Give away. Jiha, vilket rum du har där hemma, det var inte dumt alls!
Din blogg är så ljus o fräsch, du skriver bra också. Gillar den...

Vi ses! kram Tina

Jessica sa...

Gud så fint!

Birgit sa...

Så himla häftigt!! Vilken lyx!