01 augusti 2011

Sol idag!

Idag har det varit riktigt varmt! Och soligt!
Vi var hela familjen och tittade på ponnytävlingar i hoppning och dressyr i närheten av där vi bor. "Lilla Falsterbo Horse show" var det någon som kallade det! :) Det var riktigt kul att titta, många duktiga och 'taggade' tjejer som kämpade med sina hästar. Jossan och hennes kompis gick omkring själva och de tog en maaaassa foton! :)

Efter denna lilla utflykt och lite handlande så stack jag ut och sprang. Jag är så nöjd över att jag har kommit igång så bra med träningen igen. Det är riktigt kul! Men att jag ska vara en sån periodare?! Allt eller inget, av eller på...... Jag hoppas verkligen att jag kan hålla i det här nu, genom hösten och vintern. Men men, vi får väl se.... Just nu är det väldigt kul i alla fall!

Ungefär fem minuter efter att jag kommit hem så öppnade himlen sig och det bara vräkte ner! Ett riktigt tropiskt skyfall, helt sanslöst! Och helt plötsligt så kommer Jossan och hennes kompis utfarande, i bikini och springer runt i regnet. Det hoppar på studsmattan och hämtar hinkar och har vattenkrig. Så härligt!! Johanna tyckte också det var kul, hon var helt förundrad och skrattade högt! :)

Ikväll har Nellie och Erik varit här, det var supermysigt att ses igen! Det var ett tag sedan, de har ju varit iväg på smekmånad! Kul att höra om hur de haft det och allmänt mysigt att ses. En massa snack om allt och inget. Vi pratade till och med lite jobb och det kändes helt ok, fast jag är sååå glad att jag har 1,5 veckas semester kvar. Är absolut inte redo för jobbet ännu.....


Dags för sängen! I morgon ser jag fram emot att spendera hela dagen med min fina mamma! ♥

4 kommentarer:

Jens sa...

Allt eller inget?! Det låter ju nästan som jag?

Min Svägerska och Jag sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Min Svägerska och Jag sa...

Vad skönt det låter att du kommit igång med träningen. Själv är jag lika som du allt eller inget. Jag började sommaren med allt och sedan sa mitt knä till igen så nu är det inget igen :-(

Tänk vad roligt det är med regn, jag skulle nästan själv vilja hoppa ut i bikini när det regnar. Undra varför jag inte gör det :-)

Kram Linda

Jennica... sa...

@Jense: Det är ju därför vi är så bra ihop! ♥

@Linda: Ja, varför hoppar man inte själv runt i regnet...bra fråga! :)