22 augusti 2011

Måndag igen

Ja då var det måndag igen! Fast nu är det nästan tisdag.... :)
Dagarna springer förbi, speciellt nu när skola och dagis har börjat. Ja, och jobbet också såklart! Vi är inte riktigt inne i rutinerna ännu, har inte riktigt hittat rätt än men det kommer. Har fortfarande svårt att komma i säng på kvällen och därmed svårt att komma upp på morgonen. Men där försöker jag verkligen skärpa mig, för om det är något som är viktigt för mig så är det att tjejerna får bra morgonar, att de slipper stressa och börja dagen helt fel. Det kämpar jag med varje dag!

Men sen är det ju det där med gympakassar som ska packas, tider för aktiviteter, lunchlåda och middagsmat....där är jag inte riktigt på 'G' än, men det kommer. Jag skriver listor och försöker bocka av varje dag, försöker organisera mitt liv och jodå...det går rätt bra. Men det är mycket som ska få plats, många som skall tas om hand och alla ska få sin tid. Och så ska jag ju få tid till mig själv och det som är viktigt för mig. Och förutom tjejerna och Jens, som ju står överst på listan, så kommer ju Kanel & Cayenne och så träningen. Jag vill absolut inte tappa bort träningen nu när jag kommit igång! Fast vet ni...jag hade tänkt springa ikväll men helt plötsligt när klockan är nio så kommer jag på det....jag hade helt glömt bort det!! Men då var det redan mörkt ute och det kändes inte så aktuellt! Knas...

Men men, nu är det dags att hoppa i säng! Ville bara titta in och säga 'hej'! Och även om jag varit dålig på att hälsa på hos er andra och skriva en hälsning, så betyder det inte att jag inte bryr mig. Har som sagt bara inte riktigt hittat rätt i vardagsrutinerna ännu! :)

Kram Jennica


5 kommentarer:

Kim sa...

Jag och Lina är tvärtom. Nu är vi jätteduktiga med allting, men sedan går det väl utför. :-)

TIDSOPTIMISTEN sa...

Ja den där logistiken som man ska få till när man har småbarn är som vilket heltidsarbete som helst ;)

Kram F

Jessica sa...

Jag har varit sämst jag också på att heja på dig här, bara för att minm blogg fick vila borde det inte hindra mig själv från att säga hej till dig. Men jag har haft tankarna på helt annat håll. Hoppas allt är fint med dig, har börjat skriva så smått igen, så vet du. Kram!

Birgit sa...

Du är inte ensam! Här är det oxå lite upp o ner, men det faller väl på plats snart... hoppas jag! Det blir lite si o så med bloggandet just nu, men det är sånt man får ta! Ha det gott =)

Mallan sa...

Håller med dig - nu efter all ledighet så måste hjärnan ha degat ihop totalt, för jag har svårt att hålla reda på alla frukter,gympakassar och tider! :-) Men det är väl som du säger - man kommer in i det snart igen :-)