25 augusti 2011

Inspirerande träningsblogg sökes

Känner ni till någon inspirerande och peppande träningsblogg som ni kan rekommendera? Och då menar jag inte en blogg som är skriven av en person som tränar inför ett marathon, som tränar löppass om 3 mil per gång, som äter supersunt hela tiden helt naturligt, som aldrig tar ett glas vin och som har världens bästa karaktär och skyr godis som pesten.

Nej, jag menar en träningsblogg som jag mer kan identifiera mig med. Gärna någon som kommit lite längre än jag, så att jag har något att sträva efter, men som jag ändå kan känna igen mig i. För inte kan det väl bara vara jag som kämpar med att få in träningen i min vardag och familjelogistiken, som kämpar med motivation och dålig karaktär, som älskar god mat, ett glas gott vin och choklad och glass? Inte kan det väl bara vara jag som kämpar med att klara att springa 5km under 30 minuter? Som behöver skygglappar när man går förbi godishyllan på ICA Maxi? Som i och för sig tycker mycket om även nyttig mat, frukt och grönt men som ibland bara vill frossa i feta såser och pommes frites?

Nog för att jag gärna vill tro att jag är speciell, men så speciell är jag nog inte. :)

Så - känner ni till någon bra träningsblogg som ni tror att jag hade gillat så är jag tacksam för tips!

4 kommentarer:

Kim sa...

Hmmm... Martina Haag skriver krönikor i RW och hon är nog aningen bättre än du. De är roliga att läsa och ganska vardagliga, men jag tror inte hon har en blogg... Ska fundera vidare!

Björn sa...

Tips från coacherna

Tag med dina träningsgrejor i bilen på morgonen. Stanna på hemvägen t.ex. på samåkningsparkeringen, byt om, jogga dina 30 minuter eller mer Måndag, Onsdag och Fredag. Då har du löst joggingproblemet utan att inkräkta på din hemmatid och du får ett gott motionssamvete.
Sit ups kan du göra på morgon innan du går ur sängen.Tidsåtgång under 1 minut. Kramar M/P

Millas Hälsoblogg sa...

Kolla trend och träning se vad du tycker

Anonym sa...

http://ctrain.devote.se - en kul blogg om en ung tjej som tränar mycket. För att det är roligt. :)