20 juli 2011

Mellandag

Idag har det varit en riktig mellandag. Konstigt väder, konstig huvudvärk, konstigt trött.... Eller, så konstigt kanske det inte är ändå. Jo, vädret har varit lite konstigt. Varken fint eller fult. Men huvudvärken beror på att vi var hos mina föräldrar igår och där firade vi Bosse som fyllde 75 år. Bosse och hans fru Gittan, och deras son med sambo var nere från Oskarshamn. Vi bodde grannar med dem när jag var liten och jag var alltid inne hos dem. Det var så roligt där! Gittan bjöd alltid på något gott och Krister, som är tre år äldre än jag, var ju väldigt spännande och hade världens största legosamling! Och en väldigt cool tågbana! :)

Så, det blev rätt mycket vin....och mitt huvud är ju rätt dåligt på att hantera vin....så, idag har jag varit rätt så bakis faktiskt.... Men oj vad gott vi åt! Räkor och kräftor i massor - mums!!

Så, förutom att ha haft ont i huvudet idag, så har jag varit på lekplatsen med Johanna, suttit i uterummet under filt och löst korsord och allmänt bara segat runt. Jossan är hos kompis och Jens jobbar....

Nu ska jag i alla fall ta mig i kragen och snart åka iväg och träna lite. Det ska bli skönt! Och kul! :)

2 kommentarer:

Kim sa...

Mellandag? En planteringsdag skulle jag vilja kalla det! Men oj, vad snyggt det blir! Jag tror säkert att Linis bloggar om resultatet!

Anonym sa...

Gratta Johanna på namsdagen

Mormor / Morfar