10 juni 2011

Trevlig kväll med jobbet

Igår hade jag en jättekul kväll tillsammans med mina arbetskompisar! De är ju bara bäst! :) Vi hade möte på eftermiddagen och vi fick ett glädjande besked, som vi hoppats på, och efter det så firade vi! Först skulle vi göra någon form av aktivitet och efter det skulle det bli middag. Först hade männen på jobbet kommit med förslagen lerduveskytte, gocart, klättring och så vidare. Men då fick en av mina kvinnliga arbetskamrater nog av manliga aktiviteter som innebär tävlingar, så hon bokade in oss på dans! Latindans! :)

Först var det ett lite blygt tvekande gäng (låter inte som vi....) som gick in i dansstudion, men det tog inte lång tid förrän alla släppte loss ordentligt! Och det är ju så att man har så mycket med sig själv, så man har inte tid att titta på de andra. Kul var det i alla fall!

Efter dansen var det dags för middag på en italiensk restaurang, Piazza. Såå god mat! Det kan verkligen rekommenderas. Supergott och supermysigt. Restaurangen är samtidigt en delikatessbutik, så det blir en mysig atmosfär. 

1 kommentar:

Kim sa...

Jag hade nog föredragit go-carten, men kul med jobbaktiviteter!